fredag 15. januar 2021

Uvanlige guttenavn

Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet.


Disse uvanlige navnene skiller seg ut fra de tradisjonelle, klassiske navnene. Her er en liste over uvanlige guttenavn og deres betydninger. Kanskje et vil inspirere deg! Unike guttenavn , sjeldne guttenavn , uvanlige guttenavn og spesielle guttenavn som færre enn fire eller ingen i Norge heter. Hundrevis av uvanlige guttenavn.


Selv om det er blitt mer vanlig å gi barna sjeldne navn nå enn før, er ikke uvanlige navn et nytt fenomen i seg selv. Går tur med hunden 1-ganger til dagen også. De fleste av dem forekommer under ganger i tellingen, men det er også tatt med noen mer vanlige navn.


Uvanlige guttenavn

SIDE2): Kjært barn har mange navn, heter det. Når man skal velge navn til den kommende verdensborgeren, så er det i bunn og grunn kun fantasien som setter grenser. For eksempel er Kari et guttenavn i Finland. Mer aksept for uvanlige navn nå Tidligere ble uvanlige navn gjerne møtt med skepsis, og folk tenkte at navnene var sære. Den holdningen mener Utne er i ferd med å snu.


Uvanlige navn godtas i større grad. Navnene oppfattes som originale, fine og artige. Jeg tviler på at barna blir mobbet på grunn av navn nettopp fordi det er så stor aksept for slike navn nå, sier Utne. Tips til uvanlige navn. Navn brukt av under stk.


Uvanlige guttenavn

Navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen sier at vi nå velger en annen type uvanlige navn enn tidligere. Da var de uvanlige og nye navnene gjerne satt sammen av deler fra navn man kjente. Leter du etter sjeldne guttenavn ? Da har du kommet til riktig sted! Vi har sjeldne guttenavn , norrne guttenavn og mye mer.


På denne siden har vi listet opp en rekke sjeldne og spesielle guttenavn. Forslag til fine, litt uvanlige, guttenavn ? Graviditet, spedbarn. Guttenavn Sjeldne, Norske, Norrne, spesielle guttenavn og mer 14.


Når vi først er i gang med navnetråder så lurer jeg på om noen har forslag til litt nye, uvanlige , spesielle eller litt utradisjonele guttenavn. Jeg liker godt sånne typisk kjendisbarn-navn. Emma Talulah feks synst jeg er kjempe søtt. Er ute etter å høre sjeldne guttenavn eller guttenavn som ikke alle har som er populære akkurat nå.


Gamle navn som ble tatt i bruk igjen for rundt 1år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg