onsdag 28. mars 2018

Halvhøy seng

En god dag starter her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Kjøp halvhøy seng hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!

Hos oss finner du et bredt utvalg av senger til meget god pris. Ekstra ben for ombygging. Halvhøy seng Show Filters Viser alle resultater.


Vi spesialbestiller og lagerfører alle sengesystemer og øvrige Hoppekids Møbler. På undersidene her vil du finne både komplette senger uten forheng, og også pakketilbud med sengegardin og madrasser. Swan halvhøy barneseng er den ultimate barnesengen.


Laget av solide sponplater med en flott finish som er lett å renholde. Dett er en halvhøy seng som blir produsert i Saint-Loup-sur-Semouse i Frankrike.

Hvordan blir sengen levert? Du har også mulighet til å hente på vårt lager i Drammen om du ønsker dette. Da kanskje du bør se nærmere på de praktiske halvhøye sengene i det store utvalget av gode og billige senger til barnerommet. Med en halvhøy seng får barnet ikke bare et sted og sove, men også smart plass under selve sengen. Vi har massevis av fine juniorsenger til de litt større barna, fra gode merker som KidKraft, Hoppekids og Disney Frozen.


Sengen blir levert flatpakket. Les mer Få mest mulig ut av soverommet med en loftseng. Når vi skal innrede rommene til barna våre har. Høyden på den halvhøye sengen er 1cm.


Under sengen er det god plass til for eksempel en gjestemadrass, eller en spennende lekeplass med forheng rundt! Denne barnesengen er svært solid og veier hele 1kg. Halvhøye senger er til, når ditt barn gjerne vil ha litt lekeplass eller oppbevaringsplass under sengen, men sengen skal ikke være like høy, som mellomhøye senger typisk er. Du får derfor en god mellomting imellom en tradisjonell barneseng og en mellomhøy seng ved å velge en halvhøy seng.


Flott seng , datteren min ble kjempefornøy å synes det var gøy med trapp, og skuffer, under sengen har hun en kosekrok. Om det er noe jeg skulle ønske har vært litt bedre så måtte det være at den skulle ha tålt mere en kg, siden vi bruke å sitte i senga å lese bok før leggetid. Rask levering hele Norge!


Lekker reol fra danske Flexa.

Nordisk, tidløst design. Plassbesparende design. Perfekt løsning til oppbevaring under sengen. Passer under Flexa Popsicle halvhøye senger. Brukes også som separat oppbevaring.


Glatt overflate med avrundede kanter. Søk etter halvhøy seng på Kelkoo. Sammenlign tilbud på halvhøy seng fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg