torsdag 22. januar 2015

Kokt kyllingfilet

I tillegg får man en smakfull, deilig kraft, som blir til en utmerket saus om den jevnes med litt maisenna. Anrett saftig kyllingfilet på tallerken med stekt brokkolini. Hell over saus rett før servering og dryss på hakket mandelflak og grovkvernet pepper. Server gjerne kyllingfiletene med kokt ris.


Trodde jkeg bare kunne kjøpe vanlig kyllingfilet jeg. Og steke, blir jo kokt i folien, i hvertfall ingen stekeskorpe, i ca min i stekeovn.

Kyllingfilet med hjemmelaget estragonsaus er en mager og god middag. Les steke- og koketips for kylling. Se hvordan du steker hel kylling, kyllinglår, varmer opp grillet kylling og steker kyllingfilet i ovn og i panne.


Skjær kyllingfilet i biter på ca 3xcm. Kok grønnsakene i vann til de er knapt møre, ca 4-minutter. Ta ut grønnsakene og legg i kyllingbitene.


Ta ut kjøttet og løs opp hønsebuljongen i. Enten du bruker kylling eller høns er frikassé velsmakende mat som vekker nostalgiske følelser hos mange.

Når du først er i gang med å koke høns, kan du like godt koke to eller flere. Da får du masse god kraft, og deilig, mørt kjøtt til frikasseen. Jeg koker kyllingfilet for aa lage hundegodbiter. Terner den og vender i litt paprikapulver. Naar kyllingen er lunka, kan du rive den med fingrene og vende den i marinaden den er stekt i. I denne prosessen forsvinner også skallet.


Etter det legges potetene nok en gang ut i kulden i to netter, hvorpå de igjen tines opp ute i solen. Som resultat får vi små, lette tørkede poteter. Før forbruk må chuño ligge en natt i vann.


Potetene serveres kokt og ser ut som små, brune boller. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Alle liker kyllingfilet , og det lyse delikat kjøttet kan varieres på utallige måter. Her er filetene fylt med ost, skinke og spinat og servert med tomatsaus. Klikk på oppskriften for å se mer.


Kokt kylling er magert og godt, og servert med epler, karri og basmatiris er dette en spennende middag. Smelt smør i en kjele på middels sterk varme.

Tilsett mel og rør det sammen. Spe på med litt og litt kyllingkraft og matfløte mens du rører godt mellom hver gang. Kok opp kokosmelk, vann og salt i en kjele og tilsett risen. Når risen er kokt gjennom så kan du smake til med salt og pepper.


Stek kyllingfilet og rødløk i en panne med smør på middels sterk varme. Stek til kjøttet er gjennomstekt, i 4–minutter på hver side. Ha på salt og pepper. Les om næringsinnholdet i kyllingfilet , finn sunne oppskrifter og tips til sunne tilberedningsmåter av kylling! Rå kyllingfilet er sunt, men for å fortsette å være sunn må den ikke stekes eller grilles.


Sjekk ut den superenkle fruktige kyllingen, den består av kyllingfilet som har kost seg i en sødmefull og frisk kremet saus laget på mangochutney. Denne har erfaringsmessig et stort potensiale blant de yngre i familien. Tips: Mangochutney finnes i både milde og sterke utgaver, og med forskjellig sukkerinnhold. Velg den du liker best selv.


Er kyllingfiletene små - kan du bruke et par.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg