Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.
Andebryst er populær festmat, både til jul og ellers. Her har andebrystet fått selskap av en appelsinsaus med litt balsamicoeddik i, og som tilbehør serveres crispy rotgrønnsaker og en velsmakende kompott med rødløk og eple. Et kjapt, enkelt og velsmakende festmåltid! Her viser vi deg hvordan man kan gå frem for å oppnå perfekt andebryst med crispy skinn og saftig, rosa kjøtt. Jeg opplever at kjøttet er best å spise når det er gjennomstekt.
Dersom du skal ha gjester som setter pris på et godt måltid da er andebryst noe du bør servere. Du kan enten steike det ferdig i pannen eller ettersteike det i stekeovnen med steketermometer. Sammen med verdens enkleste sjysaus på bakt sjalottløk, og en luftig potetmos med smak av selleri, er dette en bedre middag som sent vil glemmes. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Har ikke vært på harryhandel på mange år, så dette vet jeg ikke noe om.
Mht appelsinsaus så lager jeg det på samme måten, men bruker ikke jævner, da jeg synes det blir tykt nok ved innkok og med smør, samt litt av stekefettet. Tilbehør til stegt andebryst. Du kan også servere stegt andebryst med brunede kartofler, rødkålssalat, grønkålssalat og brun sovs evt. Normalt regner man 2gram kød pr.
Da et andebryst som oftest vejer omkring 3gram, er der nok til halvanden person, og tre andebryster bør være nok til fire-fem personer. Vi har her samlet alle vores opskrifter med andebryst. Lad dig inspirere og servér lækker mad med andebryst.
Prøv fx vores opskrift på andebryst med sprød kålsalat. Heldigvis er det nemt at stege andebryst i ovn: Rids andebrystet i tern og gnid det med salt og peber. Læg det herefter på en kold pande med skindsiden nedad. Varm panden op og brun skindsiden på andebrystet, til det er gyldent og sprødt. Skal servere andebryst på nyttårsaften, men er usikker på tilbehøret.
Nesten alle oppskrifter jeg finner ved søk har appelsinsaus. Men det er jeg ikke noe glad i. Og tips til tilbehør. Imponer med sprøstekte andebryst med pastinakkpuré, rødløkskompott og kryddersaus med innslag av bringebær. Er det vanligst å ha en e. Tips: Som ekstra tilbehør passer det fint med stekte poteter. Det er faktisk enklere enn du tror!

På samme måte som pastinakkpureen kan du lage selleripuré eller jordskokkpuré. Andeconfit kan være avansert hvis du velger å gjøre hele prosessen selv, men superenkelt hvis du velger boks eller pakkevarianten. Nå nærmer Valentines Day seg med stormskritt (februar). Isåfall er andebryst en slager!
Til jul og nyttår kan det være gøy å slå litt på stortromma. Prøv andebryst med julete tilbehør og litt godt i glasset. Mortensaften samles familien over middagsbordet og spiser mortensand. Faktisk er det meget nemmere end at stege rødt kød.

Du kan gøre madlavningen en hel del lettere og mindre stressende, hvis du i stedet for at lave andesteg laver andebryst med skønt tilbehør. Hvis du marinerer andebrysterne, gør du dem både mere festlige og får smagen til at nå nye højder.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.