tirsdag 7. februar 2017

Mettende smoothie

Fyldig og mettende. Her kan man for eksempel tilsette havregryn, linfrø, kokosfett eller peanøtter for å gjøre den desto mer næringsrik. Men med litt planlegging kan man gjøre klar mettende smoothier kvelden før som holder deg gående frem til lunsj. Disse oppskriftene inneholder mye næring og er naturlig søtet.


Dette er en oppskrift på en smoothie som er både mettende og som gir deg energi når du føler deg litt slapp. Cake pops er populære munnfuller til barnebursdager.

Du kan enten bake en kake, f. I dag har vi laget en deilig, mettende smoothie som er full av sunt fett som er viktig for en voksende liten kropp. Babysmoothie: Du trenger: avokado bananer håndfull cashewnøtter håndfull skogsbærblanding eller andre bær av eget valg Slik gjør du: Ta av skall og fjern stenen i avokadoen. En mettende smoothie for vekttap.


Hvis du leter etter en måte å miste vekt på ved å forbedre kostholdet ditt og ta til deg gode vaner uten å være sulten, bør du velge matvarer som nærer samtidig som de får deg til å føle deg mett. Mettende matvarer er de som inneholder mye fiber. Likevel kan du gjøre smoothien enda sunnere. Hovedingrediensene i smoothies er frukt, bær og grønnsaker i alle farger og fasonger.


Her er det bare å mikse og kombinere.

Når jeg skal lage en ekstra god smoothie lager jeg en syrlig, mørkerød en med masse bringebær. Det gjør at det blir tykkere. Tilsetter man litt havregryn blir den i tillegg mettende nok til å kunne drikkes til frokost, sier hun. Ingredienser på smoothie til barn. På samme måte som du kan bruke rester fra kjøleskapet i en suppe, så kan du bruke restene i en smoothie og smake deg fram, sier Fjæra.


Nå har jeg vært på nok en hot yoga time, minutter. Også digg å få svettet ut helgas litt for mange glass vin pluss pluss. MEN, til det jeg egentlig ville dele… en god og mettende smoothie som jeg ofte spiser, særlig til dagens første måltid. Også banan er en ypperlig ingrediens å benytte seg av i smoothien, da den er mettende og full av god energi, samtidig som den tilfører masse sødme til drikken. Balas anbefaler også å tilsette grønnkål i smoothien.


TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. De fleste vet allerede at bananer er rike på kalium, men de inneholder mange andre viktige næringsstoffer, som vitamin A, B, C og E, mineraler som magnesium og sink, fiber og karbohydrater. De inneholder ikke mange kalorier, og heller ikke fett. Smoothie med havremelk og banan. God morgen supre mennesker!


Det er julestemning overalt og jeg blir så glad. Elsker denne tiden av året, og det skal bli deilig med litt familietid i jula. Mandag betyr smoothie dag, og denne gangen har jeg laget den med frosne jordbær.

Frisk og godt, samtidig som jeg toppet herligheten med en liten slant mandelsmør. Det finnes vel knapt en bedre måte, sier Eliq Maranik, smootiheekspert og forfatter av flere smoothie -bøker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg