fredag 15. desember 2017

Hundenavn guttenavn

Hvis du har hun lurer du kanskje på hvor vanlig navnet dens er. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn , artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer.


Leter du etter et kult hundenavn til hann-hunden? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du en alfabetisk liste med mange kule og fine hundenavn til hann-hunden. Hundenavn til tispe finner du her. Se også: Gratis hundefôr og rabattkampanjer – Smarte produkter til hund og eier.


Kjendisene sine valg av hundenavn kan være en en fin måte å få inspirasjon til et morsomt og kult navn til din nye hund. Jo, kjendiser vet jo som regel hva som er kult og trendy. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Her er noen populære norske navn på hunder. Et vanlig norsk jentenavn eller guttenavn kan selvfølgelig også brukes! Noen kaller opp hunden etter et familiemedlem eller en norsk person de liker.


Engelske hundenavn. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til hannhunden? På denne siden finner du en alfabetisk liste med mang fine forslag til hundenavn til hannen.


Finn ut hvor populært navnet på hunden din er. Likevel er det ikke sikkert det er ham de har hatt i tankene, alle de foreldrene som har gitt guttene sine navnet Odin de siste årene. Nytt svensk elg-TV. SVTs nye sending om elg på vandring vil vare fra 15. Den stora älgvandringen i fjor hadde tre millioner seere.


Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! Laget har gått fra å være dårlige bakover til rett å slett å være dårlig i alle ledd. Vi klarer jo ingen ting.


Når navn bare blir gamle nok, så blir de som nye. En forumbruker spurte etter bestefars- og oldefarsnavn, og fikk mange svar. Les også navneforsker Ivar Utnes kommentarer, og hvorfor han synes du godt kan velge ett av disse navnene til din sønn! Denne oppføringen ble lagt inn den tirsdag, 25.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2. Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Skjermbilde: SSB Litt om guttenavnet Jakob. Jakob er et bibelsk navn og tydeligvis viser trenden at bibelske navn er populært da både Jakob og Lukas er på topp, som begge er av bibelsk opphav. Under finner du topp guttenavn og jentenavn, de er ikke nummerert fordi det er så mange felles plasseringer.


Det er også små tall det er snakk om her. Synes Aksel er veldig fint, det var på lista vår også. Synes også at Felix er et stilig navn, hadde nok ikke brydd meg om noen mener at det er et kattenavn. Gutten vår skal hete Balder, og det er visstnok ganske høyt oppe på lista over populære hundenavn , men jeg tenker at når folk blir vant til det, endrer assosiasjonene seg. Vi velger mer og mer internasjonale navn, og det er særlig USA vi lar oss inspirere av.


Kanskje finner du et navn til ditt barn fra den amerikanske navnetoppen? Matteo og Sofia tenker vi ikke lenger på som utenlandske, fordi de brukes så mye i Norge. Begge navnene finnes også på topp i Italia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg