Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.
Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Pisk inn romtemperert kremost.
Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca minutt. Kokkens tips I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade. Ha smørkrem over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.
Lag mandarinfyll ved å piske romtemperert kremost og smør med melis og sitronsaft til en glatt krem. Sil sirupen av mandarinbåtene, bruk gjerne laken til å dynke kaken, og grovhakk dem. La de renne av seg i en sikt i noen minutter før de piskes inn i kremen. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker.
Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også.
Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger. Kremost er en fersk-ost som brukes som pålegg, til baking (særlig til ostekake), og som smaks- og konsistens-hever i en flere supper og sauser. Kremost finnes i en rekke smaker, og har ulikt fettinnhold. Ellers kan du gjerne pynte den med stivpisket krem eller som jeg har gjort her, med deilig sjokoladekrem.
Sjokoladekremen er en opplevelse i seg selv, og hemmeligheten bak den utrolige velsmakende og luftige kremen er rett og slett litt kremost. SLIK GJØR DU: Steg 1. Husk å bruke hundre prosent rent utstyr, og eggehviter fullstendig uten eggeplomme eller skall. Mens du pisker marengsen koker du opp vann og sukker til det når 1grader. På internett så jeg noen som hadde puttet kremost inni banankaka, og det fikk jeg også lyst til å prøve.
Smaken på kremosten etter at den er stekt er litt sånn pudding-aktig, men det smaker syrlig og godt i den banansøte kaka. Om du ikke har kremost , eller ikke vil ha det i kaka, kan du bare sløyfe det. Når det kommer til cupcakes så er det viktig at de smaker like godt som de ser ut. Jeg har vært ofte i USA og besøker som oftest Magnolia bakeri.
Deres kø er lange, og man kan virkelig se at amerikaner elsker deres cupcake med masse smørkrem. Vanlig muffins med en herlig kremost krem. Når man spiser en kake med smørkrem med melis er det små meliskorn som ikke er godt å ha i munnen.
Man kan helt fint lage smørkrem uten melis, og her kommer noen oppskrifter, både noen enkle og noen litt mer avanserte. Denne smørkremen er basert på en vaniljekrem som piskes opp med smør etter den er avkjølt.
Jeg syns at det er fantastisk herlig å fylle kjøkkenet mitt med duften av nystekt krydderkake! Hvis du er glad i nøtter, må du gjerne drysse hakkede hasselnøtter eller andre typer nøtter på ostekremen før du deler kaken i biter. Kaken holder seg myk og god i mange dager, og den er også fin å fryse.
Tilsett sitronsaft og kremost og miks i ytterligere sekunder. Ikke miks for lenge, da vil frostingen bli for myk. Ha frostingen i en sprøytepose med tip, jeg brukte wilton 1B denne gangen for å lage fine roser.
Nytes med en kopp kaffe. Ha en fin onsdag alle sammen! Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll. Så ble det litt baking igjen. Her er det vaniljecupcakes med Philadelphia-frosting som igjen måtte lages.
Oppskriften på cupcakene har jeg lagt ut tidligere, men gjentar de her. Er fra Magnolia Bakery, og min favoritt blant vaniljecupcakene. De blir saftige og myke, og er like gode dagen etter de er laget.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.