Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Finn laveste nettpris her.
Andebryst er populær festmat, både til jul og ellers. Dersom du skal ha gjester som setter pris på et godt måltid da er andebryst noe du bør servere. Du kan enten steike det ferdig i pannen eller ettersteike det i stekeovnen med steketermometer. Stekt andebryst med godt tilbehør og overraskende saus. Du trenger: Til 2-personer.
Legg andebryst med skinnsiden ned i en varm stekepanne med smør. Stek brystene i 2-minutter til skinnsiden er gyllen og sprø. Legg dem så i en ildfast form med skinnsiden opp og stikk inn et steketermometer.
Ha fettet fra stekepannen over i den ildfaste formen sammen med hvitløk og rosmarin. S Hvordan lager dere appelsinsaus til andebryst ? Jeg synes det er godt å bruke en del jævner i tillegg til smøret(jeg reduserer appelsinsaft, litt fon litt skall og litt sukker og salt først), slik at den blir sticky. Men trikset mitt er å bruke litt av det andefettet jeg ikke bruker til å steke potetene( til slutt). Heldigvis er det nemt at stege andebryst i ovn: Rids andebrystet i tern og gnid det med salt og peber.
Læg det herefter på en kold pande med skindsiden nedad. Varm panden op og brun skindsiden på andebrystet, til det er gyldent og sprødt. Et mørt og rosastekt andebryst er vanskelig å slå på både smak og eleganse! Sammen med verdens enkleste sjysaus på bakt sjalottløk, og en luftig potetmos med smak av selleri, er dette en bedre middag som sent vil glemmes. Hell av vannet, avkjøl litt og skrell potetene.
Fres potetene i olje til de begynner å få farge. Dryss over sukker og glaser ved å riste på pannen til sukkeret er smeltet og potetene gylne. Ha i smør og vend godt.
Anrett rødkålsalat, poteter og andebryst på tallerkener eller fat og drypp over appelsinsaus. Tilbehør til and - de lækreste opskrifter på tilbehør til and. Super skønne opskrifter på lækkert tilbehør til and. Lige fra klassiske salater med appelsin eller rødkål til en dejlig kompot, lækre kartofler eller cremet risotto.
Vi har her samlet alle vores opskrifter med andebryst. Lad dig inspirere og servér lækker mad med andebryst. Prøv fx vores opskrift på andebryst med sprød kålsalat. Stegt andebryst smager dejligt med for eksempel rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler.
Du kan også servere stegt andebryst med brunede kartofler, rødkålssalat, grønkålssalat og brun sovs evt. Tilsett eddik og blåbærsirup (sukkeret vil stivne, men det vil koke seg mykt igjen) og kok inn til en tykk sirup. Tilsett kraft og rømme og la sausen småkoke uten lokk til passe konsistens. Smak til sausen med salt og pepper og ev sorte dråper før servering. Bruk en eller to centimeter med wasabi (smak deg fram).
Kokt asparges Kutt av den nederste delen av stilken om den ser litt uggen ut. Kok opp lettsaltet vann med evt litt smør i. Skal servere andebryst på nyttårsaften, men er usikker på tilbehøret. Nesten alle oppskrifter jeg finner ved søk har appelsinsaus.
Men det er jeg ikke noe glad i. Og tips til tilbehør. Stegt andebryst Det er nemt at stege et andebryst rosa. Er det vanligst å ha en e. Faktisk er det meget nemmere end at stege rødt kød. Normalt regner man 2gram kød pr. Da et andebryst som oftest vejer omkring 3gram, er der nok til halvanden person, og tre andebryster bør være nok til fire-fem personer.
Rotmos er nydelig til. Vi har ovnsbakte grønnsaker til ,rødbeter, pastinakk, paprika og en nydelig saus laget av fetter fra anda. Vet ikke om det passer til rødvinssaus, men vi har alltid erter til andebryst.
Varmer de i laken i boksen (de minste ertene er best) med noe hvitløk, heller så av laken, har i en klatt smør og vips er de klare. Salaten passer perfekt som tilbehør til stegt andebryst. Få tips til stegetid og tilberedning af andebryst på pande her i opskriften.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.