mandag 8. juni 2020

Stjernetegnet vekten

Stjernetegnet vekten

Vekten , på latin kalt Libra, er et stjernetegn og et stjernebilde. Personer som er født i perioden 23. Nøkkelord I balanse. Samarbeidsorientert, diplomatiske, Urbane, rettferdig, må partnerskap, raffinerte, balansert, grasiøs, sjarmerende, debative bare åpen sinn, sosial.


Kan late, ubesluttsom, kjedelig, rationalizing. Er du født i Vekten ? Alt med Vekten ender opp som seks av den ene sorten og et halvt dusin av den andre – sånn at det blir likt på begge sider. Hvis du nekter å sluke agnet, vil hun diskutere med seg selv. En kvinnelig Vekt kan starte en ballade på egen hån følge den opp alene og avslutte den alene – med stor fanfare. Han hater å si nei, og sjelden innser at utsettelsen er mer uvennlig enn en regelrett pause på en affære som ikke har noen sjanse for å lykke.


Kanskje tror du ikke at stjernetegnet ditt kan fortelle hva dagen vil bringe, eller så er du kanskje avhengig av å lese det lille avsnittet på telefonen din hver morgen så du vet akkurat hva du har i vente. Selv er jeg et sted midt i mellom, men det er nysgjerrigheten som gjør at jeg gang på gang leser horoskopet mitt. Gratis Framtids, Kalender horoskop, Astrologi, Stjernetegn, Horoskopene. Vekten økonomi og penger: Vekten liker ikke å jobbe for mye og er late når det kommer til arbeid for dem selv. Takket være deres intuisjon vet de hvordan de kan tjene penger, de er gode på forretnings ideer og er originale, men trenger andre til å utføre jobben.


Stjernetegnet vekten

Vekten (24. september – 23. oktober) Du kan ikke leve uten kjærlighet og partnerskap, og har vanskeligheter med å forlate et forhold før du har noe bedre i sikte. Noen som kan oversette disse for meg? Zodiac Capricorn Aquarius Pisces Aries Taurus Gemini Cancer Leo Virgo Libra Scorpio Sagittarius Er nesten helt sikker på de fleste, men vil gjerne få det bekreftet. Vekten - forspillet er en egen kunst (23. september - 21. oktober) Med vekten kan du leve ut alle dine seksuelle fantasier.


Det er ikke noe han ikke er med på å prøve - såfremt du leder an. Forspillet hans er nesten en egen kunst, og han bruker god tid. Når siste plagget ryker, vil du være overmoden. Krepsen (fra latin Cancer) er et stjernetegn.


Stjernetegnet vekten

Mennesker født mellom 22. Vekten stjernetegnet anheng med halskjede i forgylt sølv med blank overflate og fasettslipte hvite zirkoner. Vakkert stjernetegn-halskjede med stjernetegnet Vekten også kjent som Libra.


Halskjedet er gullbelagt, og har et rundt zodiac anheng pyntet med flotte krystaller i formen av stjernetegnet du velger. Finn et smykker med vekten her. Smykker med stjernetegn bidrar til å oppgi din fødselsdato og det vil gi stilen din et mer personlig preg.


Stjernetegnet vekten

Hvem som helst kan bære et smykke i form av stjernetegn, og du vil finne alt fra halskjeder til anheng med stjernetegn på CHANTI. I snevrere forstand er det vanlig å definere astrologi som kunsten å spå om fremtidige hendelser og skjebner ut fra stjernenes stilling. Astrologien regnes blant de eldste og mest utbredte av alle menneskelige aktiviteter. Både i oldtidens Egypt, Mesopotamia, India, Kina og Mexico ble det lagt stor vekt på stjernetyding. Vekten foretrekker å sette prosjekter i gang i samarbeid med andre, fremfor å stå alene med hele ansvaret.


Vekten er også et lufttegn, hvilket gjør vekten til intellektuell anlagt og kunnskapssøkende. Vekten har lett for å se et problem fra begge sider, men det kan resultere i at på det personlige plan har de vanskelig for å ta. Derfra kan man læse, hvilke påvirkninger der er af stjernetegnet på et givent tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg