tirsdag 30. juni 2020

Test barnevogn

De fineste barnevognene og utstyret Lynrask levering på sprell. Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger. Se barnevognene som er best i test! Finn din barnevogn hos Barnas Hus - Vi hjelper deg gjerne!


Kjøp barnevogn hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.

Best-i- test har testet flere ulike stellevesker i ulike prisklasser og med varierte funksjoner. En stelleveske er åpenbart ikke helt avgjørende for at man som ny forelder skal kunne ta vare på barnet på best mulig måte, men for noen kan en velorganisert stelleveske føles som en livredder. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig. Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også. Du finner også masse informasjon om hver modell slik at du selv kan få et grundig inntrykk av hver barnevogn.


Man får knapt mer eller bedre duovogn for prisen, og vi kårer derfor Britax Smile – akkurat som forgjengeren Brio Smile – til best i test. Se tester av Britax, Baby Jogger, Babyzen, Cybex og Emmaljunga mfl. Uansett hvilken type barnevogn du velger, er holdbarhet og stabilitet viktige faktorer å ta hensyn til.

Velg en vogn som har vind- og vanntettetekstiler, og som tåler nordisk klima. Mange vogner er produsert i land med et helt annet klima enn vi har. Skal man velge riktig barnevogn handler det ofte om å finne den vognen som er tilpasset familiens livsstil. Samtlige vogner i testen har justerbare håndtak, men hvordan produsentene har valgt å løse dette varierer fra modell til modell. Generelt er et såkalt teleskophåndtak sterkere enn mange vridbare håndtak, framfor alt når det gjelder å gå ned trapper.


Så fort det er i boks, er det egentlig bare å lete seg frem i vårt store sortiment, til det du er ute etter. Og vi tør faktisk så å si garantere at du vil finne noe som passer akkurat deg og ditt barn, vi har virkelig alt! I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd.


Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris. Finn tester med emneknaggen barnevogn. Om du vil vite hvilken barnevogn som er kåret til Best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Skal du kjøpe barnevogn så har Barnas Hus barnevogner tilpasset alle typer familier og barn. Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.


Tunheim sier at mange som skal kjøpe vogn, allerede har en viss anelse om hva de vil ha når de kommer inn i butikken. De har gjerne snakket med venninner eller forhørt seg på ulike nettfora, og ser for seg hva som kunne passe dem. Andre er helt åpne, og må ha flere besøk i butikkene før de klarer å bestemme seg, sier hun. Lenge var det kun fremovervendte sportsvogner og reisevogner å velge mellom hvis man ville ha en mindre barnevogn enn duovognen.


Nå finnes det derimot et bra utvalg av små og smidige sittevogner.

For at en vogn skal regnes som en vendbar sittevogn i testen vår, må sittedelen kunne festes på chassiset i både forover- og bakovervendt retning. Rådet til alle som er urolige for at deres barnevogn ikke er sikker, er å sjekke vognen selv. Testen er korrekt utført på de testeksemplarene vi har fått. En reisevogn er en type barnevogn som er spesielt tilrettelagt for å tas med på reise. Egentlig kan hvilken som helst vogn være en reisevogn, men det som vanligvis menes med begrepet, er at vognen skal være lett, og at den skal ta liten plass når den er lagt sammen.


Hvilke barnevogne har fejl og mangler, og hvilke indeholder uønsket kemi? Det ser vi nærmere på i magasinet Forbrugerrådet Tænk, hvor du også kan læse testen og finde andre spændende detaljer. I denne barnevogn test får du et rigtig godt indblik i, hvilke modeller, der er dine penge vær hvilke modeller, der lever op til den europæiske standard og derfor vil du med garanti også kunne finde en passende model, der lever op til dine krav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg