tirsdag 16. juni 2020

Ultralyd privat

Hos gravide tilbyr vi tidlig ultralyd fra uke 6-hvor du kan bekrefte graviditeten tidlig, se om fosteret ligger på plass i livmoren, se om det er ett foster eller flere (tvillinger, trillinger) og du får se hvor langt du er på vei. Les mer om de ulike ultralydundersøkelsene og ultralyd i de ulike ukene på denne siden. Vi benytter avanserte teknologi.


Privat ultralyd For mange er ultralyd noe man først og fremst forbinder med graviditet, men man kan også bruke ultralyd til å undersøke andre forhold i kvinnens underliv. Våre gynekologer gjennomfører en innvendig ultralyd rutinemessig ved alle gynekologiske undersøkelser. Diagnostisk ultralyd. Eksempler på tilfeller hvor ultralyd er nyttig i diagnostikk og utredning er ved nyoppdaget kul på halsen, ved endringer i stoffskifte eller for vurdering av blodårer på halsen ved mistanke om åreforkalkninger. Vi har kort venteti og er lett tilgjengelige.


Klikk deg inn for å se våre priser og behandlinger. Sjekk ut våre åpningstider her. Merk at andre medisinsk begrunnede undersøkelser gjøres i separat konsultasjon.


Ultralyd av gravide i tidlig svangerskap. I våre kontorer i Bergen, Førde, Eikelandsosen, Norheimsund og Stavanger. Her tilbys en generell helsesjekk med ultralyd av hals, mage og lyskeregion samt begge bryst og armhuler ( hos kvinner), prostata og testikler hos menn. Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester.


Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter. Størst på ultralyd for gravide i Norge Drammen – Bergen – Tromsø. Hos oss blir du møtt av erfarne ultralydspesialister (sonografer) med lang erfaring innen ultralyd.


Sonografene har internasjonalt anerkjent utdannelse på masternivå fra bl. Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og sikker opplevelse. Kompetanse som jordmor innen svangerskapomsorg, fødsel og barsel samt ultralyd fra fostermedisinsk poliklinikk og svangerskapspoliklinikk på Rikshospitalet, Ullevål sykehus, Drammen, Bærum sykehus og Bærum kommune.


Min kliniske hverdag er i stor grad forandret etter at jeg tok i bruk diagnostisk ultralyd. Det er en bratt læringskurve og krever at man VIL bli go men med god undervisning gitt av dyktige veiledere fra UIPP går det lettere. Daglig gjør jeg undersøkelser og støtter meg til ultralyd både for diagnostikk og oppfølging av pasienter.


Vi er en privat helseklinikk for kvinner i alle aldre, fra pubertet til overgangsalder. Skal en tur til Trondheim uken som kommer på besøk til en venninne, lurer faktisk på om jeg skal bestille privat ultralyd da. Jeg er nå i uke 10.


Ved denne ultralydundersøkelsen ser en etter antall foster, svangerskapets lengde og hvordan morkaken ligger. D og 4D ultralyd : Mange ønsker bilder og film av barnet i magen. Ved denne undersøkelsen gjøres også en tilvekstkontroll og en anatomisk gjennomgang av fosteret. Man kan nettopp på grunn av ultralyd redde barn i mors liv, og det er fantastisk at dette er mulig.


Ultralyd privat

Men når det gjelder tidlig ultralyd , kan det se ut til at vi mister flere enn vi redder. Når lyden passerer forskjellige vev i kroppen, blir noko av lyden reflektert tilbake som ekko. Denne lyden vert fanga opp av eit lydhovud og lydbølgene omdanna til bilete i ultralydmaskinen. Majorstuaklinikken har gynekolog og ultralyd spesialister sentralt i Oslo.


Vi utfører vanlige rutineundersøkelser og ultralyd svangerskap, men foretar også utredning og behandling av mer omfattende problemstillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg