tirsdag 4. august 2020

Tekst på bårebukett

Finn Hilsen På Bårebukett. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi tar oss også av levering. Vi har et stort utvalg av kranser, bårebuketter, dekorasjoner og oppsatser og kan sørge for en vakker og helhetlig ramme rundt seremonien.


Leter du etter en fin tekst til bårebukett ? Det kan være vanskelig å finne de rette ordene å si til noen som har mistet noen de har kjær.

På denne siden prøver vi å hjelpe deg med dette. Det øverste båndet bringer din hilsen, mens det nederste båndet forteller hvem som sender den. Her finner du vakre ord som kan benyttes som tekst på blomsterbånd. ORIGINAL: LUW Sniker litt jeg, men vi hadde en på bestefars bårebukett som jeg syntes var veldig fin: I sorg ved din båre vi sammen står, og takker for alt gjennom mange år. En bårebukett er både et vakkert siste farvel og en måte og feire et liv.


Bukett med roser fra 5kr Neste tilgjengelige levering på 30. Der er ikke plads til mange navne på båndet. Derfor kan det være en god idé blot at skrive jeres efternavn her og alle jeres fornavne i det medfølgende kort.


Tekster til bånd på bårebuketter.

Hvad skriver man på en bårebuket: Her følger nogle eksempler på , hvad folk har skrevet af tekster på de bån der bindes rundt om bårebuketten. Det er vanlig å ha samme tekst på kort og kransebånd. Hvis det er hilsen fra mange, kan det være lurt å ha navnene blomstene er fra på kortet, slik at man begrenser teksten på båndet. Begravelsesbyrået samler sammen alle kortene som følger blomstene, slik at de pårørende får de med seg hjem etter begravelsen.


Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon. Vi sees på den andre siden. En siste hilsen, kjære (navn). Aldri glemt, alltid savnet! Her er noen eksempler på tekster som kan benyttes.


Takk for at du var den du var. Kanskje finner du ingen som passer. Hvis en blomsterdekorasjon bestilles med sløyfer, har den normalt to sløyfer.


På den ene sløyfen står navn fra den eller de som gir blomsten. Vi svarer på spørsmålene dine så godt vi kan og hjelper deg med bårebuketter, krans til begravelse, blomsterhjerter, kondolansebuketter og kistedekorasjoner. Lyse farger gjør seg fint i en varm og trøstende kondolansebukett.


Hvis avdøde var særlig glad i gule blomster, kan vi kanskje binde sammen en bårekrans basert på slike? Alltid gode tilbud og rabatter. Man kan også vælge at sætte et symbol på en båndende, en hilsen på den anden båndende og navnene på den tredje og sidste båndende.


Korttekster til begravelseskort.

Som udgangspunkt medfølger der altid en korttekst med samme tekst som på båndet. Det er ikke altid nemt at vide, hvordan man skal forfatte en bårebuket tekst. Men nu får du en håndsrækning her fra os. Vi hjælper dig med idéer til hvad du skal skrive i din bårebuket tekst og viser dig de mest anvendte tekster, der skrives på bårebuketter i Danmark.


Det syntes jeg er enkelt og fint, og det er god plass på sløyfen til det. Dessuten tror jeg at de tilpasser lengden på sløyfebåndene etter hvor mye tekst det er på dem. Det hender det står veldig mye på dem. Dersom du har du tips til flere tekster som kan passe til kortet til de etterlatte, kan du dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden.


Forslag til tekst – kondolansekort. Gud plukket den vakreste blomsten først. Håper du finner ro med de gode minnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg