torsdag 10. juli 2014

Fotballmål barn

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Da brukes mål i størrelse 2-m brede og 75-m høye. Da er målene 32xm. Fotballmålene er da 3xmeter.


Stabilt fotballmål fra Stiga! Det perfekte fotballmålet til hagen.

Tren på skud spill fotball med vennene dine eller sett en straffe i krysset mot søsken – alt er mulig med dette stabile målet! Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Målene passer til voksne, barn og fotballspillere.


Produktene er slitesterke og lette å ta med seg. Dette er fotballmål som passer vel så godt til trening innendørs som utendørs. Velkommen til Mitt Biltema.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine med digitale kvitteringer. Vi har derfor valgt ut produkter fra noen av verdens beste produsenter. Alle våre fotballmål (3x 5xog 32Xmeter) er produsert i Tysklan og blir sveiset sammen i Norge.


Vestby utenfor Oslo. Høy kvalitet, enkel å montere og lett egen vekt. Perfekt for barn og ungdom uansett ferdighets nivå. Sommerbutikken AS leverer fotballmål over hele landet. Ta kontakt med oss på tlf.


Et meget kraftig fotballmål på hele 3x2xmeter! Kraftige metallrør (mm i diamter), ekte nylonnett og fem metallpinner som fester målet i gresset. Hollandske EXIT tilbyr et omfattende utvalg av fotballmål , reboundere og ballbingesystem.


Et solid fotballmål på hele 3x2xmeter! Søk etter fotballmål på Kelkoo. Sammenlign tilbud på fotballmål fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Også egnet for skoler, parker og borettslag. Vår forretningsidé er å tilby våre kunder treningsutstyr av høyeste kvalitet, til best mulig pris, via internett. Vårt mål er å bli det opplagte målet, når du som kunde søker treningsutstyr for treningen.


Her kan juniorer trene sine ferdigheter: til små fotballspillere kan spille kamp og score mål.

Mange undrer seg over hvordan man blir like god som Ronaldo og Messi, og hva man skal gjøre for å bli en profesjonell fotballspiller. Man skal selvfølgelig ha en god dose talent, men de fleste forstår nok ikke hvor mange timer de har trent og hvor mye tid de har brukt på å øve seg på hver enkelt ferdighet. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Handle barneprodukter og babyartikler online.


Lekmer er en komplett barnebutikk og lekebutikk på nettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg