Dryss gjerne litt maldonsalt på karamellen ved avkjøling hvis du liker litt saltsmak på karamellen, se Myke , salte karameller her på Det søte liv. Seige, gode fløtekarameller er julegodt du garantert blir hekta på! Pynt dem med frysetørket bringebær, tyrkisk pepper, flaksalt eller annet godt, og pakk dem inn i cellofan så har du en kjempefin spiselig julegave. Oppskriften gir ca.
Vårt beste tips er å lage en gave som garantert faller i smak, som for eksempel disse nydelige fløtekaramellene. Denne oppskriften gir ca. Hvis du har et sukkertermometer kan du sette det i gryta og la blandingen stå å putre til du har en temperatur rundt 1grader hvis du vil ha myke karameller, og ca. Dersom du ikke har sukkertermometer kan du dryppe en dråpe av karamellblandingen i et glass med kaldt vann.
Det blir ikke jul hjemme hos oss uten myke fløtekarameller , og disse fortjener muligens tittelen verdens beste karameller. De smaker som en fløyelsmyk variant av Werther’s Original, og verken store eller små her i huset klarer å ta bare én. De er dessuten den perfekte spiselige gaven til en søtmoms. Pakk de inn i cellofan, knyt på et silkebånd og du har den perfekte oppmerksomhet til.
Karameller er blant en av mine favoritter når det kommer til godteri. Deilige,søte karameller som er myke og smelter på tungen. Disse karamellene er myke , gode , med ekte meierismør og kremfløte. Ikke tar de så lang tid å lage heller, ca en halv time så er de ferdige. Gode fløtekarameller som smelter i munnen - julegodt du garantert blir hekta på!
Passer også godt som en liten julegave. Se flere deilige godbiter her. Det kritiske punktet er å koke karamellene lenge nok. Utfordringen er å finne ut når massen er akkurat passe seig. Koker du massen for lite blir det noe kliss, lar du de koke for lenge, harde.
Siden den gang har oppskriften blitt en av bloggens mest besøkte, spesielt i november og desember, og det er ikke uten grunn! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.
Myke karameller – finnes det noe bedre? Dette er det perfekte julegodteriet og den perfekte, spiselige julegaven! Merk at karamellene blir harde når de er kalde, men de blir myke igjen om du lar dem stå en liten stund i romtemperatur.
Begge deler er kondensert melk som selges på hermetikkboks, men den søtete. Massen må koke den er 1grader, for perfekt konsistens. Det er viktig å følge oppskriften steg-for-steg. Det e ikke mye som slår deilige og myke karameller #128512; Når du har lært dæ hvordan du får dem deilig og myke så e det så enkelt og fort gjort å lage dem.
Og når butikkene har priskrig på både sjokolade, syrup og vanilje så blir dette superbillig julegodis. Pakk dem pent inn i cellofan og du har garantert populære og smakfulle gaver. Lavkarbo, myke fløtekarameller 3. Straks er det helg, og om bare uker tramper vi inn i jula med begge beina. De kan til og med komme med smart fett fra økologisk smør og fløte. Fløtekarameller behøver ikke være fulle av sukker.
Jeg søter mine med lavglykemisk kokosblomstsukker som til og med bidrar med prebiotiske fiber til tarmfloraen. Om du oppbevarer dem i romtemperatur kan det være lurt å passe på at de ikke ligger for varmt, da de vil kunne miste fasongen. Jeg er (i følge tradisjonen) kanskje litt tidlig ute med å suge på den myke og hjemmelagde utgaven av Werther’s Original, men jeg kunne ikke la være.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.