Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!
Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Når det skal serveres tapas er det mange retter å velge mellom.
Allikevel er det lett å få hjerneteppe når det kommer til hva man skal lage. Og, du - husk servietter! Typisk for tapas er en blanding av oliven, smakfulle oster og småretter som melon med spekeskinke. I hjemlandet Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til aperitiffen før middag.
I mange andre land har tapas blitt en egen kokekunst der restauranter serverer forskjellige spanske småretter som til sammen blir et helt måltid. Tapas med supersaftige kyllingvinger. Klippfisk med løk, ertestuing og bacon. Terteskjell alla Hellstrøm. Først noen tips for å unngå kaos på tapasbordet: Det er lett å lage alt, alt for mye når det kommer til tapas.
Regn omtrent 5g – 6g mat per hode, og topp heller opp med rikelig med godt brød eller foccacia om du skulle være redd for å lage for lite mat. Vi satser på litt snacks på fredagskvelden. Rødvin hører selvsagt me og den franske godbiten vi anbefaler til måltidet er svært populær i sitt hjemland. Og når jeg sier kyllingvinger – så kan du bytte ut vingene med andre deler av kyllingen også – og få et finger licking bra resultat. Og funker selvfølgelig på for eksempel ribbe….
Og serverer du øl til vingene – er kvelden perfekt! Ja, vi elsker denne sausen, disse kyllingvingene – og her kommer oppskriften! Det gjelder bare å gjøre det på riktig måte. Marinér og fritér kyllingvingene i forkant og du har snaddermat til tv-kvelden.
Eller gjør skikkelig middag ut av det med ris og stekte grønnsaker. Panering gjør kyllingvingene litt ekstra spennende, og blir perfekt kosemat. Voksne elsker de, barn elsker de, ja, det er bare å sette i gang hvis du ikke er overbevist enda. I tillegg får du her tre forskjellige marinader som du kan bruke – ikke bare til kyllingvinger selvsagt, marinaden kan også brukes til hele kyllinglår for eksempel. Velg og vrak i vårt store utvalg av nydelige tapas -retter.
Plukk og mix, og sett sammen ditt eget fantastiske tapas -bor tapas -buffet, eller fingermat for både stående og sittende bespisning. Vi har over forskjellige fantastiske tapasretter for ditt minneverdige arrangement. Prøv våre enkle oppskrifter på tapas som passer til både hverdag og fest. Perfekt når du skal ha mange gjester. Sprøstekte kyllingvinger , perfekt Snacks til helgen ! Min favoritt nummer to fra lørdags tapasbuffet.
Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp. Ja, for jeg mener det er lov å ha flere favoritter, i hvertfall med mat:) Som det da står forklart i kokeboken er kyllingklubber kyllingvinger der den lille nederste biten av vingen er fjernet. Holte ss honning ss soyasaus ss sherryeddik ss vårløk, finhakket Svart pepper, nykvernet.
Bland mel, paprikapulver, chilikrydder og salt. Det eneste kyllingvinger kan brukes til er kyllingsuppe og kyllingkraft. For å bryte med den sterke smaken kom det raskt blåskimmelostdressing og noen selleristenger på bordet.
Siden har ingen sett seg tilbake.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.