mandag 18. juli 2016

Guttenavn som slutter på a

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. En jeg kjenner hevder det ikke finnes guttenavn som slutter på -a. Det stemmer jo ikke, men jeg kom ikke på så mange guttenavn som faktisk slutter på -a bare: ola noa jona noen fler?


Det er veldig mange jentenavn og veldig få guttenavn som slutter på a. Nå er jeg ute etter både gutte- og jentenavn som slutter på i. Skriv ned aller du kommer på , enten du liker dem eller ikke. Som overskriften sier: Har du forslag på noen guttenavn som slutter på S. Gjerne noe som ikke alle heter nå for tiden. Mens vi har tenkt på navn til lillebror i magen kom vi på at alle vi andre har navn som ender på -a.


Både jeg, mannen og storesøster. Vi tenkte at det kanskje kunne vært morsomt om vi fant et navn vi likte til lillebror også som ender på -a. Utfordringer er jo bare at vi ikke kommer på så mange G. Fine jentenavn som slutter på a. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Finnes d ikke flere enn guttenavn som ender på A! KisseElsker forumet. Tenker hvis det er ei jente til kan hun enten få noe i samme stil, eller et lengre navn slik at vi ikke trenger to. Greit å tenke litt for å få helge. Oline, Karoline, Josefine, Nikoline – mange av de mest populære jentenavnene for tiden slutter på -ine.


Og noen få guttenavn. Her er gode navnetips til deg – enten du ønsker et vanlig navn, eller et mer sjeldent navn med denne populære endingen. Guttenavn som slutter på a. Kan dere hjelpe oss med fine navn som slutter p -e (bde jente- og guttenavn )? IOS-enheter kan kanskje ikke tolke unicast DNS-navn som slutter med suffikset.


Sleng ut forslag, kanskje det er noen jeg ikke har tenkt p. Page OTLand Btw, atilla var et guttenavn. Hvis du trenger tilgang til et internt bedriftsnettverk som. Noen som har forslag på internasjonale jente navn som slutter på A? Inverto skrev: Vet dere egentlig hva Incel er? Urban Dictionary er det beste verktøyet for slike ungdommelige ord Jeg føler jeg har ganske god kontroll på betydning av ordet, men vil du belære meg med hva du mener er feiloppfattet? En mamma på forumet ba om navnehjelp for å finne fine navn på F. Vi løftet også forumtråden opp som artikkel for å hjelpe henne.


Under er resultatene. Som Leander eller Alexander, som dessverre er uaktuelle). Så det er også med ordet guttenavn på A hvorfor man bør sørge for at synonymer som er funnet egner seg egentlig til konteksten der du vil bruke dem.


Guttenavn som slutter på a

Takk fra oss på OrdetBetyr. Vi er stolte og glade for at du bruker OrdetBetyr. Noe som slutter på A. Skjul at jeg er logget inn. Men så er det den ene uheldige som kom på et tidspunkt da enten mor eller far var veldig opptatt av en spesiell.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg