Jeg er også ivrig med å lese matblogger. Jeg har sett den i butikken også, men jeg har ingen erfaring med den. Alt jeg vet er at det er en laks. Er det noe spesielt med den?

Det som skiller den fra frossen laks er hvor lenge den har vært frossen, så kvaliteten er høyere. Om hvordan verdens beste lakseprodukt ble skapt i et lite lokalsamfunn i det vestnorske havgapet. Suksesskriteriene var kvalitet, kløkt og mye hardt arbeid. Se filmen nedenfor, og klikk her for å lese mer om SALMAs historie.
Det er ikke SALMA hvilken laks du velger! Julian i filmen nedenfor, vet å velge det beste, og SALMA hvem som kommer på middag, ber de han lagde det SALMA som sist. Bare den største og beste superior laksen blir brukt til SALMA.
Oppholdstiden i karet på land kaller vi naturlig kjøling. SALMA er håndskåret lakseloin uten skinn og bein. Laksen er tilpasset et liv i kaldt vann og trives godt i det, og har en roligere adferd i det kalde vannet.
Laksen er vekselvarm, det vil si den tilpasser seg relativt raskt til de nye omgivelsene. Den får en kroppstemperatur som er tilnærmet lik vanntemperaturen. I dag er det mange tilbydere av ferskpakket fisk i norske butikker.
Flere av dem sier at de neppe hadde lyktes om ikke Salma hadde gått foran og endret forbrukernes syn på slike produkter. Prøv både syrlig og søtt tilbehør som appelsin og sitrus, eller noe sterkt som chili og pepperrot. Den faste konsistensen på laksekjøttet gjør det lett å lykkes me både på grill og i gryter. Et stort pluss for familier er at laksen ofte er barnas favoritt. Salmalaks er standar forferdelig oppdrettslaks.
Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg. Velkommen til SALMAs nettside. Her finner du oppskrifter, tilberedningstips, artikler om kjente matbloggere, informasjon om produkter og SALMA-historien.

Finn Salma Laks Oppskrift Hellstrøm. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Så står laksen for tur.
Benytter du annen fersk laks kan det være en fordel å fryse den ned i minst timer før du tilbereder den. Skjær fine skiver av laksefileten og anrett pent på et rent fat. All annen laks er uinteressant, kan det virke som. Jeg skal servere salmalaks til forrett, og tenkte å servere den rå i skiver.
Men hva er godt tilbehør for å gjøre retten lekker, god og komplett? Hun forteller videre at de fleste i konsernet er samlet denne helgen under Matstreif, også ansatte fra Bremnes Seashore hvor laksen produseres. Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen.
Jeg har et stykke salmalaks som jeg har lyst til å lage i kveld. Koriander er ikke min favoritt. Hvordan lager dere råmarinert laks? Noen oppskrifter som dere kan dele med meg?
Hva spiser dere ved siden av? Kan jeg bare ha den på toast? Har lest litt på nettet, men håper noen her har en favoritt. Noen med damperfaring her? Hva er anbefalt tid for damping?
Sashimi er enkel og rask mat som passer hele året, og smaker nydelig sammen med en mango- og avokadosalat og hjemmelaget ponzu. Ferske laksefileter fra norsk oppdrettslaks er lett tilgjengelig på de fleste matvarebutikker for tiden, men villaks er definitivt best på smak. Husk da at villfisk må være fryst en gang før man kan spise den rå.
Dette er ikke nødvendig med de pakkede.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.