torsdag 27. mars 2014

Mor og barn trening

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Opptil rabatt på treningsklær.

Hundrevis av varer med gode tilbud. Finn laveste nettpris her. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Mor og barn- trening foregår i små grupper til musikk.


Noen øvelser gjør mor alene og andre ganger bruker vi barnet som vekt. Dette er en kjekk måte å komme i form på sammen med andre mødre og barnet. De små ser ut til å stortrives, både sammen med mor og andre babyer.

Det har vært en stor del av mitt og mitt barn sitt liv det siste året. Og jeg har fått mange nye venner som er i samme situasjon. Tenk at før dere hadde jeg ikke trent aktivt på år, og nå trener jeg flere ganger i uka fordi jeg har lyst.


Fysioterapeut er ansvarlig for treningen og det blir fokus på bevegelighet og styrke av hele kroppen. Trening sammen med barnet. Passer for deg som er gravi eller har født i løpet av de siste mnd. Våre fysioterapeuter tilbyr trygg trening og oppfølging av gravide, mor og barn , og kvinner med svangerskapsrelaterte plager i flotte lokaler midt i Fredrikstad sentrum. På denne siden finner du generell informasjom om vårt mammatilbud.


Følg oss gjerne på facebook og instagram for oppdatert informasjon og priser! Mor og Baby trening Mor og Baby er et treningstilbud for nybakte mødre på dagtid Vi legger vekt på basistrening hvor muskulaturen i kjernen, stabilitet, bekkenbunns-øvelser, styrke, koordinasjon, balanse og bevegelighet er fokusområder. Dette er intens trening for mødre som vil komme i form igjen etter fødselen og foregår ute mens babyene ligger i vognene eller på gresset. NB: Tilbys også om vinteren!


Snapback er organisert av mødre selv som møtes ukentlig og trener sammen. Klinikken har hovedfokus fysioterapi til gravide med bekkenplager, spe- og småbarn med bevegelsesvansker av mange ulike grunner. Stort utvalg og rask levering!


MOR OG BARN TRENING. Kom i form igjen etter fødselen!

Mer informasjon kommer! Målet for treningen er å få en sterkere kropp og mer overskudd i hverdagen. Det vil være fokus på det å komme i gang etter fødsel, med grunnleggende kontroll og aktivering av bekkenbunn og magemuskler.


Deretter blir det styrketrening for mage, rygg og bekkenbunn som inkluderer baby, for en morsom stund for både mor og barn ! Gruppetrening for mor og barn med fokus på kondisjon og styrke. Det legges opp til god trening etter fødsel og hvor progresjonen på treningen vil øke. Det er lagt opp til at barna er med på treningen. Det legges også til rette for det sosiale aspektet og man møter flere mødre i samme situasjon. ReShape Performance Center tilbyr det beste av trening , styrketrening, personlig trening , gruppetimer med PT, mor og barn trening.


Reshape ligger i Sandnes. På vårt mor og barn kurs står mor i senter, og vi arbeider oss igjennom pilates øvelser som styrker mage og bekkenbunnsmuskulatur med fokus på konsentrasjon og korrekt gjennomføring. Den norske mor , far og barn -undersøkelsen (MoBa) Status: Pågående Den norske mor , far og barn -undersøkelsen (MoBa) er en av verdens største helseundersøkelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg