torsdag 9. oktober 2014

Hvordan tilberede bakt potet

Smaker spesielt godt til biff. Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie. Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig.


Sene sommerkvelder ute på terrassen med grillmat og varm, bakt potet med smeltende smør og ost slår det meste. Tilsett litt honning til dine stekte poteter og viola du får karamelliserte poteter! Smeltet ost på pomme frittes er alltid en sikker vinner. Med denne metoden kan lett lage bakt potet når det er mange til middag, helt uten stress. Det er ikke nødvendig å pakke hver potet inn i folie heller, skallet blir sprøtt og godt når de bakes uten.


Et veldig enkelt alternativ er å bruke rømme eller en smørklatt, denne varianten er med grønsaker og tunfisk - for å bygge ut til litt mer av et måltid. Bruker du full effekt, kan du regne ca. På grillen: Potetene bakes på grillen i - min, avhengig av størrelsen. Når potetene er ferdige, avkjøles de litt.


Skjær toppen av poteten - den skal være som et lokk. Hul ut poteten med en teskje, men la det være igjen ca. Legg potetmassen i en ildfast form. Oljen gjr skallet blankt, sprtt og delikat.


Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Ovnsbakte småpoteter med maldonsalt. Bakt potet - Finn noe godt spise 10.


Jeg har fått en aldri så liten crush på ovnsbakte poteter. En bit og jeg ble hekta! Krever minimalt med prepping, og en tilsetter alt i en form.


En litt drøy påstan jeg innrømmer det. Men jeg synes dette er verdens beste ovnsbakte poteter, og ting som kan synes som unødvendige detaljer er angivelig forskjellen på helt vanlig ovnsbakte poteter og verdens beste ovnsbakte poteter. Vet du hvordan du skal. Ovnsstekt potet er ypperlig som tilbehør til middagen. Store bakte potet gjør seg også godt som middag eller kveldsmat på senere med litt purreløk, bacon og rømme.


Hvordan baker du poteter best? Skal lage en god middag imorra, og det blir da svin indrefilet med bak potet. Har sett rundt på nett og ser at de fleste oppskrifter steker indrefileeten hel, men min er delt opp i 3. Så lurer egentlig bare på hvordan jeg best kan tilberede mine svine indrefileet biter ? Tar også imot tips til. Biff og bakt potet ikveld (igjen) – eller? Det er lite som slår en saftig biff, men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig mer det samme tilbehøret dag ut og dag inn.


Jeg har hørt både asparges og brokkoli omtalt som kongen av alle grønnsaker. Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer. Fyll bakt potet med godt tilbehør. Kryddersmør, hvitløksmør, rømme, mais, skinke og ost.


Her er en variant med kremet kylling og sprøtt bacon. Måter å tilberede poteter på Poteter er et metningsgarnityr som har vært mye brukt i Norge til fisk- og kjøttretter. Poteter egner seg ikke til å spises rå, de må tilberedes på en eller annen måte. Hva med å servere bakt potet sammen med helstekt entrecôte?


Se fremgangsmåten for hvordan helsteke kjøtt. Tips til annen måte å servere bakt potet på. Videoen nedenfor er produsert med tanke på å vise deg en noe annen fremgangsmåte enn den beskrevet ovenfor.


Avslutningen er det beste av alt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg