Det som er så fint med koldtbord er at gjestene kan forsyne seg med akkurat det de ønsker. Husk at du godt kan lage mange av rettene noen dager før selve festen, og dermed slipper du masse jobb på selve dagen. Husk likevel å sette av tid til å lage salater, for de bør helst være så nylagde som mulig.
Oversikten over beskriver et klassisk koldtbord , men her er det ingen fasitsvar, så du kan fint lage din personlige vri på koldtbordet. Lag det gjerne litt enklere, hvis du vil det. Istedet for å ha alle elementene som nevnt over kan du velge bort noe, og heller lage mer av det du vil ha med. Totalen med mengden mat bør bli omtrentlig den.
Det mange kanskje gruer seg til, er forberedelsene som følger med et koldtbord. Faktisk kan det meste til koldtbordet kjøpes ferdig. Her er det fritt fram for å dandere på fat og i skåler. Og nå som mai står foran oss er det flere anledninger til dette.
På den måten får du mulighet til å være gjest i ditt eget selskap. Når du arrangerer en fest for mange er koldtbord et ypperlig alternativ, for da kan alle finne noe de liker. Med litt planlegging kan du som arrangerer også nyte en hyggelig dag uten for mye stress. Vi har samlet fem koldtbordretter du kan lage på forhånd.
Jeg lager ofte koldtbord , lager på bestilling og. Har laget alt fra til 1personer. Prisen avhenger av råvarene egentlig, men det er tross alt MYE billigere å lage det selv. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.
Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Koldtbord med respekt for seg selv. Jo mer du får gjort dagen før, jo mer kan du kose deg på selve dagen. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette.
Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Mat til mange: Oppskrifter og tips til koldtbord. Får du prestasjonsangst av å skulle lage mat til mange? Løsningen kan være det gode, gamle koldtbordet. Tips til retter, tilbehør, porsjonsmengde og annet som er greit å huske på før den store dagen.
Eg er en kaldmat- person og elsker å ha mange forskjellige valg og smaker på ett og samme fat, derfor er koldtbord midt i blinken. Hvis tiden din er knapp, kan mye koldtbordmat kjøpes ferdig oppskjært og tilberedt. Se etter utvalget i din lokale REMA-butikk.
Det er viktig å tenke over menyen i forhold til hva du kan lage i forveien og hva du må lage på selve dagen. Et annet alternativ er å be gjestene ta med seg en rett hver. Våre koldtbord er svært populære hos våre kunder.
Den enkle serveringsformen passer perfekt for alle som ønsker å klargjøre alt på forhånd. Her følger noen av våre oppsett, det er selvfølgelig mulig å endre etter sitt eget ønske. Du kan også dele melonen i store terninger, lage en rose av serranoskinka og tre små spyd gjennom.
Jo bedre brø desto bedre blir koldtbordet. Det er ikke noe i veien for å lage rundstykker, fryse dem ned og varme dem i ovnen når du skal spise. Selv er jeg blitt veldig glad i focaccia. Når man vet hvor enkelt det er å lage så mye brød (Du fyller en hel langpanne), tyr man lett til den løsningen.
TV Hjelper deg har sjekket hvor billig det er mulig å lage en konfirmasjon til personer. Selv om det heter koldtbord kan du godt servere litt varmt også, foreslår han.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.