tirsdag 17. februar 2015

Elggryte oppskrift

Elggryte oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Elggryte oppskrift

Er du så heldig å ha kraftbein av elg, kan du lage din egen kraft. Om ikke så finnes det viltfond eller -kraft å få kjøpt i butikken. Sørg for å eventuelt blande ut konsentrert kraft etter anvisning på flasken. Det er også lurt å droppe salt i oppskriften og heller smake seg fram til slutt da ferdigkjøpt kraft kan være ganske salte.


Kremet elggryte eller hjortegryte med sopp og løk er noe av det beste man kan spise. Rørte tyttebær eller rognebærgelé er godt tilbehør til elggryta. Skjær kjøttet i terninger og brun dem. Rens og brun løken lett. Bland løk og gulrøtter med kjøttet, hell på kraft, kok opp og.


Elggryte oppskrift

Brun i smør i varm panne og legg over i gryte, kok ut pannen med vann og hell i gryten. Jeg kunne så klart bruke litt magrere melkeprodukter, men siden jeg har kalt denne oppskriften pappas elggryte så ville det vært å kaste skam på navnet. Jeg har imidlertid gjort en liten endring i oppskriften og tilsatt sellerirot, som jeg synes tilfører en ekstra god smak på gryten. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Oppskrift på viltgryte med elg: En av Sveriges mest profilerte kokker Anders Levén har gitt ut bok med deilige oppskrifter for den som liker smaken av vilt!


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Enkelte retter er så gode at man ikke kan la være å spise dem. Denne viltgryten er en slik gryte. Jeg hadde funnet oppskriften i et bla og hadde ikke så store forventninger i verken den ene eller andre retningen, men prøvesmakingen underveis gav store forhåpninger. Og da vi satte oss rundt bordet startet festen.


I denne viltgryten finner du både reinskav, sopp og bacon i smaksrik saus med både rømme, fløte og brunost. Oppskriften kan du gjøre til din etterhvert som du får erfaring. Det er bare å legge til og trekke fra og få retten slik du liker den best. Kjøtt av vilt er fantastisk godt.


Det har også suveren fettsyresammensetning, fordi vilt spiser planteføde som er naturlig for dem, og er rikt på omega-(ALA). Her vil dere finne oppskrifter på tradisjonsmat den ene dagen og gourmetmat den neste, jeg liker begge deler. På reiser i inn- og utland er restaurantbesøk en viktig del av opplevelsen, og dere vil finne omtaler av besøk på både 3-stjerners Michelinrestauranter og enkle pizzeriaer. Send meg gjerne en melding om det er noe dere lurer på. Har du fått med deg disse klippene?


Helt sinnsykt magisk god. Rullekake med syltetøy, krem og bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg