torsdag 18. juni 2015

Mallorca i mai

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.

Din reise begynner her. Finn og bestill aktiviteter og turer online! Planlegg ferien din her. Vår og høst er herlig for en langweekend.


Tabellene under viser deg viktige gjennomsnittsdata når det gjelder vær og klima på ditt reisemål. Det var sol noen dager, å varmt. Var uheldig der da! Men, noe kjempe varmt var det ikke.

Nå ser jeg at været er bedre der nå i mai , så vi skal kansje tilbake til alcudia rundt midten av mai visst vi finner noe ledig på sunwing! Sent på høsten og på vinteren er det mildt, med gjennomsnittstemperatur på grader om dagen. Noe skyet vær og regn. Våren starter allerede i mars, med lengre perioder med sol og kortere regnbyger.


Vanntemperaturen er fortsatt kjølig. Først i mai når vannet en temperatur på opp mot grader. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv. Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta. Vi var første uka i mai i fjor.


Mallorca er et feriested alle burde prøve en gang i livet. Jeg hadde nok drøyd det litt mer en annen gang, for det var ikke noe kjempevarme. Været var ustabilt. Sola varmet jo, så jeg gikk i capribukser, men måtte ofte ha en jakke på i tillegg.


I september begynner vi å se de første tegn til at det begynner å bli kaldere så om høsten er ikke solen alltid garantert. April og mai er den beste tiden åbesøke øya og oppleve byene. Du kan få svært mye av innholdet på Yr gratis, til bruk i ulike applikasjoner og tjenester.


Dersom du utvikler program, nettjenester eller annet med data frå Yr, oppfordrer vi deg til å dele det du har laget med andre!

Her er reisemålene som gir deg litt varmere vær enn her hjemme i mai. Du trenger ikke å reise så langt heller, rundt Middelhavet er det varmt og deilig i mai. Rhodos Hellas er sommerens mest populære. Om du ønsker å se mer av øya og ta deg rundt på egen hånd er nok leiebil å foretrekke. Hotell med sentral beliggenhet.


I Tyrkia er det litt varmere på den tiden, vi skal dit i mai. Har vært på mallorca i mai , og det var fint det altså, men ikke så varmt som jeg normalt ville ha ønsket. Hadde med baby på mnd så det passet egentlig bra at det ikke var så innmari varmt. Nå er babyen blitt år, så nå er det varme vi vil ha. Måtte ligge i le, liksom, på stranda.


Men i starten av mai hadde de det året hatt full sommer! Individuell fottur på Mallorca. I mai er dagtemperaturen oppe på ca.


Dette er turen for deg som liker å kombinere kulturhistorie med fysisk aktivitet og bademuligheter. Et sydlig alternativ når vi har det kjøligere her i nord. Reisemålet passer deg som vil nyte late dager på stranden.


Best vær får du fra mai til oktober. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg