Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Smelt sukkeret til karamell og tilsett hvitløk og ingefær. Ha i sirup, hakkede tomater, ketchup og soyasaus.
Skru ned ovnen til 1grader.
Hell cirka halvparten av kryddersausen på ribbenene. Vann de underveis med sausen samtidig som det hele tiden helles på mer av den resterende kryddersausen. La de steke i en times tid.
Før serveringen skjæres benene på spareribsene fra hverandre. Ta dem så ut av folien og grill spareribs i minutter på hver side tilslutt. Spareribs er ekte amerikansk grillmat, men kan også stekes i ovn. Har du ikke grill kan spareribs tilbered i stekeovn.
Forvarm til 2grader.
Pensle kjøttet med sausen på en side og stek i minutter før du snur dem, pensler og steker videre i minutter til. Bruk eventuelt grillelementet de siste minuttene for å gi dem litt stekeskorpe. Ovn stekt poteter Veibeskrivelse. Sett oljen i Ziploc bag.
Skikkelig Texas bbq- spareribs med kålsalat og barbecuesaus. Saftig kjøtt som smelter i munnen. En suksesshistorie hvor norsk svinekjøtt møter en eksplosjon av smaker. Brunes i panne, etterstekes i ovn på 1°C.
Mediu°C Medium pluss: °C Gjennomstekt: °C. Rå spareribs dampes først ca. Grilles i 6-minutter på hver side. Ribbe Tynnribbe, familieribbe. Dampes i minutter på 2°C. Af Min madopskrift.
Ta dem ut av folien og grill spareribs i minutter på hver side tilslutt. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter.
Snu det etter halvgått steketid slik at det blir sprøtt på begge sider. Pensle med resten av sausen noen ganger under steking. Steke koteletter i ovn For å få saftige koteletter i ovnen , bør de brunes i en panne først og deretter stekes videre i en langpanne sammen med grønnsaker og vann.
Her finner du oppskrift og fremgangsmåte på saftige og møre koteletter tilberedt i ovn. Hvordan steker man spareribs når man ikke har grill? I langpanne i ovnen på ca 2grader. Hvor lenge skal jeg steke spareribs ? Artikler fra forsiden.
Smør barbecue-sausen over kjøttstykkene med en pensel, over og under. Pass på at kjøttet blir godt dekket, men det skal ikke svømme i saus. Nå er kjøttet klart til å grilles, over gass eller trekull, det er det samme.
Hvis du ikke har en grill, kan du enten steke kjøttet på komfyren i en rillete stekepanne eller svi under grillen i ovnen. Du å nesten smake deg frem med tabasco, krydderet og saltet. Du kan selvfølgelig også steke disse i grillen, da helst i en aluminiumsform. Følg med ribbene underveis og slå gjerne saus fra formen over ribbene.
Nu tændes ovnen op, og spareribs tages ud af køleskabet og forsteges i ovnen på ca. Dette er for at undgå den lange tid på grillen, som kan branke spareribs. Lad derefter spareribs køle ned. De er nu klar til grillen, eller til at blive stegt færdig i ovnen. Opvarm ovnen til 120°.
Læg spareribsene på en rist over bradepanden (læg stanniol i bunden af bradepanden). Steg dem øverst i den varme ovn i 1½ time, de sidste min. Det er de også, men de kan også sagtens tilberedes i en dyb pande på komfuret og så en tur under grillelementet i ovnen. Og med en rigtig, go hjemmelavet grill- eller barbecuesauce.
Det er saucen der gør hele forskellen for spareribs , synes jeg. Den skal være sød og sej og karamelagtig – sådan rigtig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.