tirsdag 25. oktober 2016

Jentenavn på v

Daglige spesialtilbud på hoteller. Døgnåpen live kundeservice. Alltid garanti om lavest pris! Bestill nå, betal senere og spar penger. Gratis avbestilling!

Vi har samlet jentenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn. Søk etter jentenavn : På Fine- jentenavn.


Se på menyen under, jentenavn i alfabetisk rekkefølge kan være nyttig hvis du allerede har en liten idé om hva slags jentenavn du leter etter. V er ikke den enkleste bokstaven å finne mange navn man liker på ) Vår eldste har navn på W og vi vurderte at lillebror skulle også få et navn på den bokstaven. Leter du etter spesielle jentenavn ? Da har du kommet til riktig sted!


På denne siden har vi listet opp en rekke uvanlige og sjeldne jentenavn.

Nei jeg forsøker ikke å finne navn til dattera mi men er utrolig frustert over at jeg ikke husker navnet på en tidligere kollega. Det er bare helt stopp i hjernen. Jeg tror navnet begynner på en V og har tre eller fire stavelser. Det første navnet som slo meg var Vivian, men det er feil navn Kan. Derfor kan vi faktisk tenke litt på navn, siden vi vet.


Så nå håper jeg det er noen her som kan komme med noen fine forslag til oss. Har veldig lyst til at navnet begynner på V , og har fem bokstaver. Siden navnene vi har på de andre barna er Endre, Elina og Vilde. TRENDNAVN : Sjekk hvilke navn som vil bli trendsetterne i rene som. Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye.


Jentenavn - norskenavn. Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister! Sjekk disse forslagene til fine navn med betydning – som nesten ingen andre har!


Et eksempel på et slikt navn er Diaree, som ligner for mye på diare. I dette tilfellet valgte saksbehandlerne å råde foreldrene til å velge et annet navn, noe de også gjorde da de forstod at det kunne bli et problem. Andre navn som vil kunne bli stoppet, er navn som ligner på medisiner og rusmidler.

For eksempel Morfina eller Morfine. Hvis du vil navngi barnet Jan Banan, kan vi ikke love deg at du får det godkjent. Men på Vanse på Sørlandet bor det en mann med nettopp det navnet.


Sannsynligvis har han tatt navnet som voksen. Jan Banan for å få en kommentar til denne saken, men vi fikk dessverre ikke tak i ham før denne artikkelen skulle publiseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg