Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Pannekaker er gode med alle typer syltetøy!
Smør på syltetøyet og rull pannekakene sammen. EVENTYRET OM PANNEKAKEN.
Det var engang en kone som hadde syv sultne unger, og dem stekte hun pannekaker til. Det var råmelks-kake, den lå i pannen og este seg så tykk og go og ungene sto omkring, og gamlefar satt og så på. Oppskriften gir verdens beste pannekaker , så pass på å lage nok pannekakerøre. Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker.
Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste. De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Oppskrift på gode pannekaker : Lag gode og sunne pannekaker med banan.
Slik lager du pannekaker.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Gode pannekaker – på sunt vis. Alle disse oppskriftene er sunnere utgaver av de klassiske pannekakene. Vi har herlige banan- pannekaker der sukkeret i pannekakerøra er byttet ut med banan, vanilje og kanel.
Glutenfrie pannekaker der hvitt mel er byttet ut med for eksempel havregryn eller bokhvete. Og protein- pannekaker med mandelmel og hytteost. Dette er ikke oppskrift på Amerikanske pannekaker , de bruker kefir og ikke vanlig melk!
Klassisk og enkel oppskrift på pannekakerøre. Du kjenner kanskje allerede til amerikanske hotcakes, russiske blinis og franske crêpes, i tillegg til varianter av vår egen pannekake. Elsker du også pannekaker ? Da har du havnet på riktig sted.
Vi har nemlig samlet gode pannekaker fra Instagram og linket til oppskriften , slik at du kan kopiere kunstverkene. Bland mel, tørrgjær, sukker, vanilje og salt i en bolle. Dekk bollen og la røren. Tilsett eggene og visp litt til.
Har du ikke prøvd Amerikanske pannekaker er det virkelig på tide. Disse tykke og søte pannekakene er veldig gode og toppes med lønnesirup. Det er også godt med syltetøy og friske bær til dette.
Her får du en veldig god oppskrift som er enkel å lage.
Nyt nystekte pannekaker. Rett fra panna, med smør, med rørte bær, iskrem, syltetøy, sukker, sirup, med nøttesmør, banan, med diverse pålegg, dagen etter i lunchboksen. Alt kler den smukke. Og de er like gode varme som kalde.
Første tirsdag etter fastelaven er den internasjonale pannekakedagen. Med andre ord så er det den store pannekakedagen idag, og det må eg faktisk berre markere her på bloggen. Til anledningen har eg samla saman ulike, knallgode oppskrifter på pannekaker fra arkivet. Det jeg liker så godt med denne oppskriften er at pannekakene blir like gode ( og røra like samarbeidsvillig) om du bytter ut noe av det fine melet med sammalt hvis du skal lage frokostpannekaker, eller om du tilsetter litt sukker hvis pannekakene skal serveres til dessert.
Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell så mye røre i pannen at røren så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over det hele.
Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.