mandag 25. september 2017

Fjernhealing

Vi er Norges største spåsenter og har stort utvalg av dyktige fjernhelere. Ring en Klarsynt nå! Fjernhealing foretas gjerne hver dag. Kraftfull fjernhealing av den gode kilden som er uuttømmelig. Dette fungerer like godt fordi healing virker på et høyere plan hvor avstander ikke har betydning.


Healingkraften er tilgjengelig hos mottakeren i det fjernhealingen starter.

Send gjerne kvittering på epost eller ta bilde og sendt til mobil til meg, så går det raskere. FJERNHEALING FUNGERER UAVHENGIG AV TI STED OG AVSTAND. For noen kan det av ulike årsaker være vanskelig å møte personlig til behandling. Behandling av hele mennesket, fysiske og psykiske, kroniske og akutte plager. Den virksomme faktor i Healing har sin egen intelligens.


Det finnes flere studier som viser signifikant effekt av så vel fjernhealing som healing ved berøring ved ulike tilstander. En rekke forsøk viser effekter av healing på enzymer, planter, gjærsopp, kreftceller og mus. Enkelte av disse forsøkene er gjentatt flere ganger og synes å dokumentere en positiv effekt utover kontrollgruppene.

For 3kroner tilbyr han en time med fjernhealing. Frekvensen på antall timer per uke varierer. Vanligvis har han dobbelt så mange. I tillegg kommer healing­timer på kontoret, som koster 6kroner per time. Det er menneske som har skapt tid og sted.


De finnes ikke på energinivå. Mange lever i en hektisk hverdag og har vanskelig for å få tiden til å strekke til, andre bor langt unna behandlingssted. Da er fjernhealing en alternativ løsning.


Man kan bestille time hvor vi ser og prater med hverandre live via Skype (video) på internett. Da vil jeg kunne se og prate med deg som at du var hos meg. Jeg vil utføre fjernhealing der og da på det du trenger hjelp til. Ny energi til kropp, tanker og følelser.


Bestill time Med hellige energier tar vi bort det grå og mørke slik at du kan se og føle mer lys og. De fleste opplever at healing gir dem noe positivt. Nedenfor listes eksempler på ulike problemforhold hvor det kan være aktuelt å benytte seg av healing eller fjernhealing (nevnes på ulike måter).


Aasjord beskriver fjernhealing som en like effektiv behandlingsmetode som vanlig healing. Energien fra healeren på Skarnes vil kunne finne pasienten uansett han befinner seg, via kanaler.

Et nordisk healing samarbei universell kraft gjennom fjernhealing. For dem som bor langt unna eller av andre grunner ikke ønsker å komme til en personlig konsultasjon kan jeg sende fjernhealing. Det betyr at jeg sitter i mitt lokale og healer klienten på en helt annen kant av landet. Velkommen til Healing Cecilie Vioeltt!


Healing er en tradisjonell og helhetlig orientert mellommenneskelig prosess for å hjelpe mennesker til en bedre helse og livskvalitet fysisk, psykisk og åndelig. Jeg gir ofte fjernhealing som også gir helt unike og spennende opplevelser hver gang. Healing på klinikken, fjernhealing , synske evner og husens.


Naturlige evner til å hjelpe ved sykdom og plager ved bruk av energibehandling og healing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg