mandag 21. mai 2018

Krabbe tilbehør

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Krabbe , Westerland. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Krabbe tilbehør

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Beregn da krabbe pr. Dersom du kjøper levende krabbe må du koke den i rikelig salt vann og la den avkjøle seg før du renser den. Slik koker og renser du krabbe.


Krabben kan serveres som den er, men vi gjør det litt lettere for gjestene om vi renser litt før servering. Fransk tilbehør til krabbe. Noe av det aller beste med servere krabber er at det er veldig enkelt og krever lite forberedelser. Du trenger egentlig bare brø majones, sitron og en solid bunke servietter.


Og et lass med krabber , selvsagt. Reker, krabbe , hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser. De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr. Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones.


Det smaker fantastisk. Oppskrifter for deg som ikke har spist krabbe og for krabbeelskeren. Anonym bruker skrev: Jo jeg tenker å ta ferie. Grunnen til at jeg tenker å ta det direkte etter min lønnede er at jeg får igjen bra på skatten, pluss godt med feriepenger, så jeg kan leve på de.


Så blir det godt å få litt penger igjen når jeg avvikler ferie. På høsten er krabbe på sitt aller beste og fyldigste. Taskekrabben fra Hitra er svært kjøttrik. I våre fiskedisker finner du levende krabbe , kokt, renset i skall, dypfryst og hermetisk. Billigere festmat finnes knapt.


Nykokt krabbe med smaksrikt tilbehør både på tallerkenen og i glasset sier ingen nei til. Her er oppskriften på en vellykket krabbefest. I denne retten bruker vi krabbeklør, som kjøpes hos fiskehandleren.


Tilbehør og annet Som tilbehør er det ofte nok med loff og mmajones, men også evt: Hakket løk (utrolig godt under reker på loffen) Chilisauser Rømmesauser Sitron i biter til å klemme over Urtesmør Limeaioli Loff eller annet fint brød Majones og smør. Drikke Forsøk en frisk hvitvin til. Ellers passer pils til reker. Levende krabbe koker du så raskt som mulig etter at du har kjøpt den. Legg de levende krabbene i det fosskokende vannet, ikke for mange av gangen, da blir vannet fort avkjølt.


Etter at du har lagt krabben i det kokende vannet lar du dem trekke rett under kokepunktet. Krabbe Tilbehør fra Spreadshirt Unike motiver dagers returrett Bestill Krabbe Tilbehør på nett nå! Hvis du serverer krabbe naturell, er det godt å ha noe annet enn bare majones og loff til. Jeg liker denne friske dillmajonesen, som er enkel å lage. Kanskje et litt søkt eksempel, men på samme måte er hvitvin et mer naturlig valg til krabbe enn rødvin.


Her kan du fint velge en vin med mye smak. Umamien i krabbekjøttet stjeler mye smak, så ikke velg de aller slankeste vinene. Krabbe og hummer kan serveres med tradisjonelt tilbehør , brø majones og sitron, salt og pepper.


Annet godt tilbehør er: Ønsker du poteter til kan du lage en lett potetsalat. Reker og skalldyr er en sikker vinner når man skal kose seg litt ekstra. Tro det eller ei, men krabbe kan spises med annet tilbehør enn majones og formloff. Høysesong for reker og de fleste skalldyr er på høsten og vinteren, men heldigvis er det tilgjengelig hele året.


Server deilige reker, blåskjell, kamskjell eller krabbe , til hverdags eller fest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg