torsdag 16. april 2015

Billige fotobøker

Superenkle fotobøker. Hardt, eller mykt omslag. Pengene-tilbake-garanti! Elsk den eller få pengene tilbake! Bildebok - den perfekte måten å bevare minnene.


Fotobøkene er laget av miljøvennlige materialer. Selve boka er utmerket, solid og attraktiv og prisen er suverent det beste tilbudet” Fotoboktesten har pågått under flere måneder. Dagens teknologi gjør at det ofte er lett å glemme alle de flotte bildene man har tatt. Ved å få dine bilder trykket i en bok vil du ha mye mer glede av bildene. Bøkene passer til det meste, og med muligheten til myke omslag får du gode fotobøker som blir svært behagelige å bla i. Forevige de beste minnene dine eller gi en personlig gave til dine nære og kjære.


Lag personlige fotobøker med reisebilder, bryllupsbilder og andre temaer. Lag din egen fotobok på nettet! Hos oss kan du designe dine egne fotobøker , fra innsiden og ut, og variere designet i forhold til størrelse, omslag, bildemengde, bindinger, teksttillegg og dekorative detaljer for at resultatet skal bli akkurat slik du vil ha det. Lag liggende, stående eller kvadratiske fotobøker.


I denne guiden finner du en oversikt over tjenester som kan brukes til å lage fotoalbum på nett og fotobøker i papir. Her finner du både apper du kan laste ned og tjenester som virker direkte i nettleseren. Les også: Fotoapper for alle. Det finnes apper som gjør jobben mer eller mindre automatisk. Ellen Scheen har i løpet av sommeren laget tre fotobøker fra tre ulike leverandører.


Pris: 39- (sider Astivt omslag) Japan Photo. Vi har pleid å gi fotobøker til besteforeldrene til jul. Hvor kan jeg lage kalender med egne bilder? DIY-julegaver på budsjett - Anonymforum - Skravle.


Lag en CEWE FOTOBOK uansett når det passer deg, enten du er på ferie, på stranden eller bare hjemme på sofaen. Billige julepressanger! Med app-en CEWE FOTOVERDEN kan du enkelt lage fotobøker og mange andre fotoprodukter på mobil eller nettbrett. Bruk bildene du har, og sett sammen en flott fotobok mens du sitter på toget eller venter på bussen. Liggende, stående eller kvadratisk.


Velg ut ditt favorittformat. Design en vakker fotobok på få minutter. De beste bildene og minnene dine i en fotobok. Bestill lett online her! Vi har vunnet mange kvalitetstester for alt fra fotobøker til enkeltvise bilder i print.


Er du interessert i en billig fotobok? Vi har et bredt sortiment av fotobøker med priser som varierer etter størrelse, papirvalg osv. Vår aller billigste fotobok kan du få for kun 7kr. Du kan lese mer om våre fotobok tilbud. Vår målsetting er ikke å selge deg den billigste fotoboken på markede, men derimot den beste!


Pris og kvalitet henger i dette tilfellet godt sammen. Vi har testet fotobøker fra noen av de største leverandørene på det svenske markedet. Totalt ble vi meget imponert av testresultatet. Det er merkbart at bøkene kvaliteten er betydelig forbedret de siste årene.


Ordrene tillegges grunnpris (ved avhenting i butikk) eller forsendelsesomkostninger (ved postforsendelse). Alle priser er i NOK inkl. Tilbud kan ikke kombineres - Det er kun mulig å bruke verdikode pr.


Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer! Vi vet alltid hva som gjelder. Vi har kontroll på trendene, vi sørger for å alltid ha med klassikerne i utvalget vårt, vi fanger opp ønskene deres og vi har et godt sortiment både når det gjelder billige rammer og mer eksklusive varianter. Du laster først ned fotobok-programmet til PCen din som visualiserer boken på skjermen.


Informasjon: På stor skala, på tvers av hele layoutsider, er det muligheter for teknisk relatert fargevariant problemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg