onsdag 15. april 2015

Middagstips med kjøttdeig

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Se våre spennende oppskrifter her. Kjøttdeig er utgangspunktet for mange gode middager. Hamburgere, kjøttboller, paier, taco, pasta bolognese og mye mer. Du får kjøttdeig av okse, svin, kylling og lam.


Middagstips med kjøttdeig

Karbonadedeig er en variant med mindre fett. PIZZASNURRER MED KJØTTDEIG : Super middag med salat til - og restene er perfekt til lunch dagen etterpå. Og vil du gjøre hverdagen enda enklere for deg selv, kan du bruke rester av spaghetti. Kjøttboller med ratatouille og pasta Shepherds pie med rotfrukter Pasta alla puttanesca med kjøttboller Lammekarbonader med squash, tomat, oliven og feta Pasta med kjøttdeig , tomatsalsa og hvitløkskrem Spansk burger med chorizo, grillet paprika og chiliaïoli Hje-je-je hjemmelaget pizza med kjøttdeig , løk og ost BURRITOS MED.


Mange av disse rettene kan lages ved at man steker kjøttdeig og blander med halvfabrikater som gryteposer eller pakker med sauser og krydder. Vil du lage god mat fra bunnen av, finner du oppskriftene her på MatPrat. Vi har samlet et knippe med helgefavoritter med kjøttdeig.


Her med hjemmelagd kjøttsaus. Kan og lages med ferdig saus fra glass. Vi hadde og i hakket rød paprika i sausen. Fremgangsmåte Brun hakket løk lett i olje eller margarin.


Tilsett finhakket eller reven gulrot, selleri og kjøttdeig. Rør med gaffel til kjøttet blir grått. Dryss mel over, rør om , spe med væske. Pastamiddager er kjappe å lage og dermed er pastaretter noe av det vi spiser oftest til middag i Norge.


Middagstips med kjøttdeig

Så trenger du middagstips , finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her. Her kan du finne alt fra kyllingkjøttboller med spinatpasta til hotte kjøttboller og fylte paprika med kjøttdeig og ost. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner. Se om du finner noe som frister! Den egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den røres godt med salt og spes minimalt med væske.


De har et utrolig stort bruksområde i alt fra klassiske norske kjøttkaker til de mer eksotiske retter, og egner seg til å lage god mat raskt. Har du kjøttdeig eller karbonadedeig i kjøleskapet er middagen reddet. Her har jeg samlet ti supre oppskrifter med kjøttdeig. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Ha i maizena og buljong å kok opp under omrøring. Stek kjøttdeig i varm panne med olivenolje. Tilsett spisskummen, finhakket løk og hvitløk og stek videre et par minutter. Ha i hermetiske tomater og ketchup og kok inn til en tykk, god saus.


Smak til med salt og kajennepepper. Legg kål og kjøttsaus lagvis i en ildfast form, bland sammen crème fraîche og revet ost og ha det på toppen av. De beste oppskriftene med pasta.


Middagstips med kjøttdeig

Flere retter med kjøttdeig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.


Gryte med kjøttdeig og kål har asiatiske undertoner, men serveres tradisjonelt norsk med kokte poteter. Andre grytevarianter kan du lage med karrisaus og knasende sprø sukkererter i form av gullgryte eller en hverdagsgryte med gulrot og potetmos. En ananasskive sørger for at hamburgeren smaker av Hawaii, selve burgeren lager du selv. Finn frem en stekepanne med høye kanter eller en vid gryte, og stek kjøttdeigen i litt nøytral olje.


Middagstips med kjøttdeig

Bruk middels til sterk varme. Tilsett løken mot slutten av steketiden og la den steke sammen med kjøttdeigen et par minutter, og tilsett deretter hvitløk, gulrøtter, paprika og aspargesbønner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg