Gode priser og levering på sukrin. Gratis frakt over kr. Over ulike smaker! Butikken for deg som trener!
Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker.
Det er egentlig en vanesak for mange, og det tar bare litt tid å venne seg til det. Etter en periode med avsukring smaker en vanlig Freia melkesjokolade som en sukkerbombe. Er det farlig å faste i tre dager? Jeg har fått en uvane med at jeg kutter meg. Disse er søtere enn sukker og uten kalorier.
I moderate mengder kan dette være bra alternativ for dem som ønsker å redusere kaloriinntaket, har Henriette Øien, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet, tidligere uttalt til KK. Innen et tilsetningsstoff kommer på markedet, har det blitt underlagt svært strenge krav fra myndighetenes side.
Anbefalt grense for daglig inntak er satt langt innenfor marginen. Så selv en storforbruker av søtningsstoffene vil aldri kunne komme opp på et farlig nivå, ifølge Mortensen. De andre sukkeralkoholene er større, og blir bare delvis absorbert i tynntarmen.
De går derfor videre til tykktarmen, hvor de brytes ned av bakterier som produserer fettsyrer og gasser. Det kom først på markedet i Japan, men har etter hvert også blitt tillatt her til lands. Stoffet er mindre søtt enn sukker, men til gjengjeld gir det ikke hull i tennene og inneholder svært lite kalorier. Det inneholder ingen kalorier eller karbohydrater, men har sukkerets konsistens og knaser i tennene på samme måte.
Har namnet erytritol inom kemin. Framställs genom jäsning av glukossirap. Används även som stabiliseringsmedel och förtjockningsmedel. Den amerikanske professoren Robert Lustig omtaler sukkerposen de fleste av oss har i kjøkkenskapet for den hvite giften.
Hvorfor bruke sukrin ? I sin bok Søtt og farlig – den bitre sannheten om sukker omtaler han raffinert sukker som avhengighetsdannende. Søtt uten sukker – hvor bra er det egentlig? Det forlokkende konseptet søtt uten kalorier har gjort søtningsmidler til verdens mest brukte tilsetningsstoffer.
Erstatter sukker i kaffe, te, bakverk, syltetøy, sukker osv. Erythritol finnes naturlig i bl. Herlig for det, men kun det for mitt vedkomne. Sukrin bruker jeg som strø. De fleste eksperter er nå likevel enige om at søtningsstoffer ikke er farlig i de mengdene vi får i oss, og norske helsemyndigheter har blant annet frikjent aspartam, som er det søtstoffet som oftest brukes i lettbrus.
Det er 2ganger søtere enn sukker og inneholder null kalorier. Kan det være farlig å spise for mye karbohydrater? Føler jeg ødelegger treningen av å spise godteri, hvordan endre. Kjøpte inn en pakke sukrin i dag, for jeg tenkte jeg skulle kutte ned på sukkerforbruket mitt. Jeg finner statig noen oppskrifter på nettet, men noen av ingrediensene er ting jeg ikke har hørrt om før.
Nå har jeg både kokosmel, , smør,kakaopulver,, sukrin -melid - vanlig og gold. Siden det har blitt omtalt som nesten sunt? Tenker da feks på grøten, i teen etc istedet for farin.
I tillegg får vi i oss kunstige søtstoff i et utall sukkerfrie søtsaker, tyggegummi og matvarer med søtsmak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.