fredag 4. september 2015

God kveldsmat tips

Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Og jo, du kan spise etter kl.

Her finner du gode og raske tips og forslag til hva du kan servere til kveldsmat. Omelett kan også bli super kveldsmat , prøv en variant med ost, sopp og løk. Pitabrød kan også brukes til kveldsmaten, fyll dem med mozzarella, tomat og basilikum og det blir nesten som en Capresesalat i pita. Kan dere kreative komme med tips på enkel men god kveldsmat ? Vi blir stk, og tre av dem har reist et stykke og er sikkert passe sultne.


De kommer ikke før halv ti og det er ukedag det er snakk om, så det må være passe lett. Tips til god kveldsmat - Åpent forum. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Vi pleier å ha i: Kinakål, paprika, Mais, Agurk, Pastaskruer, bog-skinke eller kylling, purreløk, hvitost i terninger og epler. Klarer ikke sånn tung mat på kveldstid(brødskive o.l), da halsbrannen er som verst da. Men etter å ha spist det samme i mange uker, kjenner jeg nå at jeg begynner å bli litt lei, og har lyst på noe annet.


Er det noen som har noen tips til hva jeg kan spise? Jeg har dessverre ingen oppskrifter til deg, men hva om du sparer litt middag og varmer opp igjen til kvelds? Jeg vet ikke hva som er god kveldsmat for en liten en, men jeg bruker ofte naturell youghurt, havregryn, nøtter, bittelitt bær og litt flytende honning til kvelds. Eller gir grønnsaker med dipp? Middagen bestr av det som ligger i fryseren, og kveldsmaten er ofte det frste og beste.


Hvitlk gir ogs god smak nr man steker kylling. Oppskrift p en god kveldsmat og frokost. Hva vil du lage idag? Jeg har lyst til og lage skikkelig kveldsmat for en gangs skyld.


Men jeg er litt fantasiløs for øyeblikket. Noen som har tips til god og rask kvelds eller frokost? Vi vet at hverdagene er travle!

Vi hjelper deg med tips og oppskrifter til god , sunn og enkel mat for hele familien. Som Plusstid-medlem får du eksklusivt innhol rabatter og vareprøver fra alle våre partnere. Enten du vil diske opp med ekstra god helgefrokost til familien eller få tips til rask og sunn frokost, så finner du mange gode forslag her.


Middag og kveldsmat er også viktig Middag. Her finnes det også et hav av sunne muligheter, selv for deg som ikke går på lavkarbo. Tenk grovt, lite fett, mye proteiner og god smak.


Grove pitabrød og grove wraps går fort å lage, og er veldig godt. I dette innlegget har eg samla forslag til sunne, enkle tips til kva man kan ta med seg i matpakken. LOMPERWRAPS MED GODT PÅLEGG – og masse grønnsaker som tilbehør. Pakk lompene inn i folie og dei smaker ferskt og godt til lunsj. I en travel hverdag er det en daglig utfordring å komme på hva barna skal få til kveldsmat.


Brødskiver og frokstblanding kan være både kjapt og sunt, men for mange barn kan det også være kjedelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg