Eggedosis er verdens enkleste dessert. En favoritt hos mange! Server alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Aller best resultat får du om eggene er romtempererte før du pisker dem. Finhakk nøtter i en foodprocessor eller mal på en kvern. Bland inn fruktose.
Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i nøtteblandingen. Yoghurt- og eggedosiskrePisk eggeplommene og fruktosen til stiv og luftig eggedosis. Slik gjør du: Du pisker eggene og sukkeret sammen til det blir stivt.
Server gjerne med litt hakkede sjokoladebiter oppå. Kombinerte kremen med appelsinmarinerte jordbær som jeg fant på en annen blogg – kjempegodt! Resten av familien ville ha jordbær med fløte, så da ble det mye krem igjen. Det holder seg noen timer i kjøleskapet.
Har laget den to ganger, ble fastere og holdt seg noe lenger når jeg hadde latt eggene stå på benken, og ikke rett fra kjøleskap (tror det var det som gjorde forskjellen). Jeg elsker marengs, både som tilbehør til kaker eller desserter som for eksempel sjokoladefestkake og Eton mess, men gjerne også naturell på julens kakebord. Dekk en plate med bakepapir.
Fordel porsjonsmarengser på papiret. Lag en liten fordypning eller grop i midten av hver. Marengs er godt det!
Fin oppskrift, men jeg påpeker skrivefeil med stor bokstav her: Visp eggehvitene stive. Tilsett sukker-en sKje omgangen. Det skal bli så stiVt at man kan holde bollen opp ned uten at NOE av røren faller ut.
Du er ikke den første som opplever at denne kaka faller sammen og blir flat. Og det er jo litt av poenget med denne oppskriften, den skal være tynn. Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Du kan gjerne laga større porsjon om du vil ha fleire lag med sjokoladekrem.
Eg har eitt lag med sjokoladekrem i midten, og to lag med vaniljekrem. La oss snakke litt om denne fantastiske sjokoladekaken. Her snakker vi lag totalt med deilig, myk og god sjokoladekrem.
Jeg steker bunner og deler alle bunnene i to slik at jeg har kakebunner. Oppdatering på e-mail. Skriv din e-mail: Siste kommentarer.
Vaniljecupcakes er utrolig godt, å de kan varieres med ulike toppinger og evt fyll. Som regel har jeg brukt ostekrem, men syntes nå at det var på tide å prøve noe nytt. Jeg trenger tips fra noen som kan litt om mat og ingredienser. Jeg skal lage mange muffins til en fest i morgen, og har lyst på en god topping, som ikke er alt for søt, og som er litt luftigere enn den vanlige melisglasuren.
Lagde smørkrem til forrige fest, den ble alt for mektig, nå har j. Webkaker er produkt av to jenter, med hvert sitt hjemmebakeri, sitt samarbeid. Her får du informasjon om samarbeidet, hvilke arrangement som planlegges og kontaktinformasjon. Den er også en av de tre viktigste blodsukkerene, sammen med glukose og.
For å endre på rekkefølgen på søket, klikk på kolonnenavnet du vil sortere på.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.