onsdag 29. juni 2016

Hvordan lage kålstuing

Hvordan lage kålstuing

Du kan bruke vanlig hodekål, spisskål eller nykål. Kålstuing er også nydelig til alle typer pølseretter. Hvordan lage kålstuing. Trinn 1: Snitt kålen.


Tips: La vannet koke før du har i kålen. Stua kål passer perfekt til kjøttkaker, men kan også serveres til fisk og lam. Du får også vite hvordan du lager den gode hvite sausen. Kålen grovhakkes i biter og kokes i lettsaltet vann til den.


Og hvis du ikke vet hvordan du lager den hvite sausen, får du oppskrift på den også. Jeg skal gi deg seks gode grunner til å koke kål, lage hvit saus og stue kål. Les også: Dette apparatet gir perfekt kaffe.


Hvordan lage kålstuing

Skjærer opp en hodekål i smått og kutter opp gulrøttene. Gir dette et lett oppkok, mens du lager en litt tykk hvit saus. Deretter blander du dette sammen å lar det stå å småputre litt på platen. Sånne mammaer som lager de aller beste kjøttkakene er helt umulig å få oppskrifter av, for det er en dæsj av ditt og en klunk av datt, til du får passe konsistens - ja, du vet.


Her er min tilnærming til mammas kjøttkaker, slik jeg serverer dem med brun saus og kålstuing. Farsekaker med kålstuing Farsekaker er skreddersydd for hverdager med lite tid til matlaging og magre lommebøker. De serveres gjerne med tyttebærsyltetøy, kokte poteter og kålstuing. Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød.


Hvordan lage kålstuing

Hvert år selges tusenvis av brød over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Av denne oppskriften får du enten små eller store brød. Lær å lage kålstuing med Erling Sundal. Det perfekte tilbehør til kjøttkaker og brun saus.


Arbeid saltet inn i kjøttdeigen til den blir seig. Bland deretter krydder, løk og potetmel inn i deigen. Spe med egg og melk (bytt ut melk med vann hvis du vil). Se også fremgangsmåten for hvordan lage karbonader.


Hvordan lage kålstuing

Denne oppskriften på kjøttkaker er kjempegod. Dine egne hjemmelagde kjøttkaker er nærmere enn du tror. Om du foretrekker ertestuing eller kålstuing til, er et spørsmål om smak og tradisjon.


Men saus må til, og det er gjerne den som hindrer mange fra å lage denne klassikeren fra bunnen av. Her får du en oppskrift som hjelper deg på veien til å lykkes. Disse stuingene er også veldig gode, men nå skal du lære hvordan du skal lage ertestuing. Det er veldig enkelt, du trenger få ingredienser, men du trenger god tid. Kok den i lettsaltet vann til den.


For å lage ertestuing brukes som regel tørkede grønn erter. Jeg gir deg seks grunner til lage stua kl. De fleste er ikke s flinke til skjre opp kl, men det finnes en veldig enkel mte for f et godt resultat.


Moren min pleide lage klstuing med gulerotskiver i. Skjr klen i bter, snitt s btene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg