onsdag 12. februar 2020

Sunn lørdagsmiddag

Middag som er sunn , rask og himmelsk god! Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Perfekt i en hektisk hverdag! Taco med laks smaker fantastisk godt. Fyll tortillas med salat, guacamole, laks, rømme og alt annet du liker.


Sunn lørdagsmiddag

Fisketaco kan både stekes og grilles. Hennes matfilosofi er Jo mer det smaker, jo sunnere er det, og på matbloggen skriver hun om sunn , fargerik og smakfull mat. Hun var ikke i tvil om hvilken rett hun skulle trekke frem da hun fikk spørsmål om sin ultimate hverdagsmiddag: – Det må bli min italienske linsesuppe.


Den er veldig billig, veldig sunn og smaker fantastisk godt. Nordmenn vil ha sunn , rask og variert middag, men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter? Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret.


De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Her får du sunn inspirasjon til alle dagens måltider. Jeg hadde egentlig planer om å poste en skikkelig bra oppskrift på brownies i dag, men de ble faktisk totalt mislykket. Derfor har jeg heller hentet opp en hel rekke veldig vellykkede oppskrifter fra arkivet, som passer perfekt til lørdagskos.


Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage. Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. På Bondi Beach i Sydney ligger familiebedriften Bondi Surf Seafoods.


Det er lang kø utenfor fiskebutikken og det er det en grunn til. Her selger far og sønner de herligste retter med fersk sjømat. Oppskrifter og middagstips til enhver anledning. Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode, enkle og raske oppskriftene på hverdagsmiddager.


Titter du innom idag for ein skikkelig digg helgemiddag? Torsk kan du kjøpe veldig billig i frosne blokker, så dette trenger ikke koste mye, og med litt kål og gulrot blir det hele en sunn affære. Putt en tortilla-lefse i ovnen til den er crispy.


Anne Grete - Nå er ingen av disse oppskriftene verken salater, kumat eller løvetann, men derimot gode og mettende måltider. Jeg er ikke vegetarianer, men det er jo latterlig med folk som mener at veggismåltid skal være så stor greie og klage over løvetenner og kumat. Nyt innhøstingen med disse nydelige oppskriftene. Sunn middag på under minutter. Fra kategorien Vis alle.


Bruk mindre tallerkener for å begrense porsjonene. Det som ser ut som litt mat på stor tallerken kan bli passe mengde mat på en mindre. GLAD I SUPPE: Idun (2) langer innpå av familiens Fosser Pedersens.


Barna synes den også er kjempegod og den er rask å lage. Tin spinaten, og bland den sammen med cottage cheese i en bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg