Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Reserver på Krabbe , Westerland. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!
Kjøp Annet tilbehør på nett. Stort utvalg og rask levering! Fransk tilbehør til krabbe. Noe av det aller beste med servere krabber er at det er veldig enkelt og krever lite forberedelser. Du trenger egentlig bare brø majones, sitron og en solid bunke servietter.
Og et lass med krabber , selvsagt. Reker, krabbe , hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser. De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr. Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones.
Det smaker fantastisk. Beregn da krabbe pr. Dersom du kjøper levende krabbe må du koke den i rikelig salt vann og la den avkjøle seg før du renser den. Slik koker og renser du krabbe. Krabben kan serveres som den er, men vi gjør det litt lettere for gjestene om vi renser litt før servering.
Anonym bruker skrev: Jo jeg tenker å ta ferie. Grunnen til at jeg tenker å ta det direkte etter min lønnede er at jeg får igjen bra på skatten, pluss godt med feriepenger, så jeg kan leve på de. Så blir det godt å få litt penger igjen når jeg avvikler ferie. Du kan spise krabbe hele året, men den er på sitt mest kjøttrike og smakfulle om høsten. I en stor krabbe er det rundt 2gram kjøtt og det holder vanligvis til en person.
Du får kjøpt krabben både levende og ferdig kokt. Mens den kokte krabben er klar til bruk, må den levende kokes så fort som mulig etter innkjøp. Her er sauser og tilbehør som hever maten til nye høyder!
Oppskrifter for deg som ikke har spist krabbe og for krabbeelskeren. Krabbe Reker Kongekrabbe er godt både som forrett og hovedrett. Server friskt tilbehør til som urter, sitron, mango og avokado. Her får du flere spennende. Tro det eller ei, men krabbe kan spises med annet tilbehør enn majones og formloff.
I denne retten bruker vi krabbeklør, som kjøpes hos fiskehandleren. Tilbehør og annet Som tilbehør er det ofte nok med loff og mmajones, men også evt: Hakket løk (utrolig godt under reker på loffen) Chilisauser Rømmesauser Sitron i biter til å klemme over Urtesmør Limeaioli Loff eller annet fint brød Majones og smør. Drikke Forsøk en frisk hvitvin til. Ellers passer pils til reker.
Levende krabbe koker du så raskt som mulig etter at du har kjøpt den. Legg de levende krabbene i det fosskokende vannet, ikke for mange av gangen, da blir vannet fort avkjølt. Etter at du har lagt krabben i det kokende vannet lar du dem trekke rett under kokepunktet. Tar du vare på skallene etter skalldyrfesten, kan du lage en fantastisk kraft. Selv vanlige rekeskall gir fin kraft til skalldyr- eller fiskesuppe.
Skall fra kreps, krabbe og hummer gir enda kraftigere smak. Du kan fryse skallene til du har nok til en god kraft. Ferdig kraft kan også legges i fryseren til du trenger den, gjerne i porsjonsbeger. Leter du etter et deilig tilbehør til skalldyr, salat eller til et stykke godt brød?
Hvis du serverer krabbe naturell, er det godt å ha noe annet enn bare majones og loff til. Jeg liker denne friske dillmajonesen, som er enkel å lage. Krabbe og hummer kan serveres med tradisjonelt tilbehør , brø majones og sitron, salt og pepper. Annet godt tilbehør er: Ønsker du poteter til kan du lage en lett potetsalat.
Reker og skalldyr er en sikker vinner når man skal kose seg litt ekstra. Høysesong for reker og de fleste skalldyr er på høsten og vinteren, men heldigvis er det tilgjengelig hele året. Server deilige reker, blåskjell, kamskjell eller krabbe , til hverdags eller fest!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.