fredag 28. februar 2020

Syden i februar

Vi gir deg våre beste tips for reiseeventyr i vinter. Verden er full av spennende skatter - hva vil du oppleve? Bestill en treningsreise i dag! Se våre reisemål her.


Her finner du ledige sydenturer, sortert på laveste pris for deg.

Finn billige sydenturer NU - blant tusenvis af restplasser ! Februar er den perfekte måneden til å utforske Miami, Key West, Orlando og Everglades! Den dominikanske republikk. Hvor er det varmt i februar ? Tenker du på reise til syden i februar eller andre deler av verden, men lurer på hvor det er varmt? I februar regner det likevel en del, og det er veldig sjelden strandvær.


For å komme unna vinterferietillegget i prisen, kan du reise fra en annen landsdel enn der det er ferie akkurat da. Skal du booke reise til syden i februar , kan temperaturene i Europa være noe kjølige enda, og sannsynligheten for sol og varme er større jo nærmere Ekvator du kommer.

Du behøver likevel ikke reise lenger enn til De arabiske emirater og Ras al-Khaimah. Reisekalenderen: Hit bør du reise i februar (VG Nett) Vinterferie eller bare en svipptur eller langhelg, her er noen anbefalte reisemål for februar. Noen andre forslag? Det er begrenset antall plasser, så bestem deg raskt! Restplasslisten oppdateres fortløpende.


Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort ti må betales med en gang. Februar er dog et rigtigt godt tidspunkt at rejse til Sydvietnam, fordi måneden hører til den tørreste periode (december-april), og luftfugtigheden er forholdsvist lav. I det Nordlige Vietnam finder du populære Hanoi. Dagene byder på få solskinstimer. Reis og opplev verden med SOLFAKTOR.


Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil. Snorkle blant vakre koraller og fargerike fisker i Egypt. Var i Egypt i februar i fjor, og jeg synes det var kaldt. Kald vin og Rødehavet var ISKALDT!


Kom hjem fra Puerto Rico for en uke siden, og vi hadde knall-vær hele uka. I tillegg er det jo mange hoteller som har oppvarmet basseng fra november-mars der nede.

Min kjære skal spandere sydentur på meg! Billige reiser til hele verden. Vi har lyst til å dra et sted hvor det er litt liv om kveldene, og selvfølgelig deilig sol og badetemperaturer. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å oppleve litt spennende ting også (f.eks. turer i grotte.eller kanskje ikke.).


Dette er Andalusia på sitt beste med sjarmerende byer, århundrelang historie, flamenco og deilig Middelhavsmat. Vi viser deg hvem som har de billigste reisene. Hvis du bestiller en reise på et tidspunkt når Ticket ikke har mulighet til å skrive ut din billett, forbeholder Ticket seg retten til å, innen timer (eller førstkommende virkedag), komme tilbake til deg med prisforhøyelse eller tilbud om tilbakebetaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg