Gleder meg til lørdag! Lekker, mørk kake med saftige lag av smørkrem. Foto: All Over Press. Sjokoladekake med smørkrem. Hell i melken og rør til en glatt deig.
Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også. Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger. Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Denne er skikkelig go og både store og små kommer til å elske den.
Røren blir ganske tynn etter at du har hatt i vannet. Pass på at formen din er helt tett slik at du ikke får noe lekkasje. Til sjokoladekremen piskes mykt smør og melis til smørkrem. Pisk inn kakao, kaffe og vaniljesukker.
Montering: Smør halvparten av sjokoladekremen mellom kakebunnene og resten av sjokoladekremen rundt hele kaken. Pynt med friske bær og sikt over melis rett før servering. En saftig, søt og myk sjokoladekake.
Denne kaken er en litt lysere variant med masse smak, og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso. Oppskriften en tilpasset langpanne, men kan også gjerne lages som cupcakes. En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt.
Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. Veldig smakfull, saftig og passe. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter.
Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem , som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. Nei dere, ingen grunn til å ha det spartansk og kjedelig i januar! Trenger du inspirasjon?
Kaken er laget med en smakfull smørkrem som setter prikken over i´en. Her får du middagstips fra oss. Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem. Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre.
Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem. Passer til sjokoladekaker , vaniljekaker og cupcakes. Hvis du ser under kremer og fyll,.
Den er veldig enkel og veldig rask å lage, men blir allikevel kjempegod. Denne rosekaken laget jeg til bursdagsbesøket mitt forrige helg. Rosekake er en nydelig sjokoladekake fylt med bringebærkrem.
Jeg har egentlig bursdag 4. Kaken har lag av sjokoladekake og lag med bringebærkrem. Det er en utrolig god kake, som er pyntet med roser av rosa smørkrem. En klassisk lys sjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Den er passe søt, veldig luftig, smelter i munnen og har en skikkelig god sjokoladesmak pga melkesjokoladen den inneholder. Jeg søker en goood sjokoladekake rund form som passer til smørkrem.
Prøvde meg på en litt sånn fancy mørk type igår, men den funka ikke til smørkrem og.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.