fredag 12. desember 2014

Mariusgenser selges

Mariusgenser selges

Mariusgenser håndstrikket selges kr 300. Litt usikker på eksakt str, men passer om til et bare på 2-år. Vi har resultater for Hjemmestrikket mariusgenser til de beste prisene.


Mariusgenser selges

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Kjøpt selv på finn men forliten te mæ.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Den er veldig lite brukt, og hel og pen. Se mål på vedlagt bilde. Kan hentes i på Borgen i Asker eller sendes i posten mot at mottaker betaler frakt.


Mariusgenser selges

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Jente på bilde er en størrelse small, så vil tro genseren er en størrelse stor M. Mette Bråthen i Svarstad. Vi er en bedrift med fokus på lokal håndtverk og produksjon. Swarovski armband , kjempe flotte.


Hjemme strikket mariusgenser selges kr 50-. Kun prøvd på noen ganger. Kjøper betaler frakt om den skal sendes. Holder til i Fredrikstad. I dag er designet fremdeles beskyttet.


Men på grunn av en vanvittig pågang av strikkeentusiaster, har de åpnet for salg av mariusmønsteret med visse forbehold: Hver enkelt person som ønsker å selge produkter med mariusmønster, skal godkjennes fra rettighetshaver. Om du velger å klippe først, vil sårkantene rulle og krølle seg slik at sluttresultatet ikke blir like bra. Om du tover først kan du klippe rette fine kanter, og du har full kontroll på størrelsen, så jeg ville absolutt tovet først. I utrygge tider er det det nære og tradisjonsrike som blir trendsettende. Siden verden er så kompleks og stadig mer teknologisk, tilbyr håndarbeid noe svært konkret og kreativt.


Din garnbutikk på nett. Strikkegarn, heklegarn og strikkeoppskrifter. Stort utvalg, rask levering og god service. Genseren er strikket med en liten vri som fletter i bråt.


En av Norges mest populære gensere, som alle må ha. En super Nybegynner genser for alle som vil prøve seg på mønsterstrikk. Denne garnpakken har de originale fargene, men du kan også kombinere andre farger helt etter eget hodet.


Siden øyemål er noe dritt og hunden min ikke er så liten allikevel, så har jeg en hjemmestrikka mariusgenser til salgs. Passer nok ei lita, smal whippettispe evt hunder i ca samme størrelse. Bilder av garnet jeg har brukt kommer lengre ned på siden.


Har strikket noen forkortet runder bak for å få den litt høyere opp i nakken. Merino extra fine selges også i enkelte butikker. Jeg vil råde deg å titte innom garnstudio.


Jeg har ikke mulighet til å sende deg en kopi, i og med dette er en oppskrift som er i salg. Brødrene Flaarønning Nettbutikk. Norsk natur kultur og tradisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg