fredag 12. desember 2014

Vestfoldbunad herre

Vi tilbyr et stort utvalg herre - og damebunader. Se våre bunader og bestill i dag. Bunader for enhver anledning. Send inn kontaktskjema. Vestfoldbunad herre , modell Borre.


Forbildene til bunaden er en trøye på Norsk Folkemuseum, en skinnbukse og en vest fra Andebu.

Trøya er i svart ullstoff. Buksen er en kopi av en skinnbukse fra Kodal. Strømper, hosebånd og sølv kommer i tillegg. Jakken er laget i vadmel, buksen i klede og gul brokadevest. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Mange brukar også sølvbelte. Herre : Til herrebunaden med raud trøye er det vanleg med ein dobbel halsknapp, mansjettknappar, kne- og vestespenne og knappar. Den originale bunaden fra Norsk Flid Husfliden Norsk Flid Husfliden er landets ledende produsent og distributør av bunad.

Vi syr de aller fleste av Norges registrerte og dokumenterte bunader, og tilbyr disse i alle våre butikker over hele landet. I vår butikk kan du også bestille alle de rundt 1bunadene som føres av Norsk Flid Husfliden landet rundt. Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Det er greit å ha søljene og det andre bunadsølvet samlet på ett sted så du finner det, men det er da jommen greit om det blir oppbevart slik at det blir minst mulig pussebehov.


Sølvet består av en halsring, og en til to søljer på skjorta. Livet og stakken er uten broderi, men har påsydde, håndvevde bånd. Nede på stakken er det en bre rød kant til sort buna og grønn kant til blå bunad. Veske og lue har broderi. Da hver minste detalj i begge bunadene er grundig gjennomtenkt, og mye av inspirasjonen er hentet fra våre rike klestradisjoner.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Utgangspunkt for bunaden er gamle plagg fra gården Ellefsrød i Id som i dag eies av Halden historiske samlinger. Det finnes ikke én bunad som er den eneste riktige, sier Stig Rolan leder for Norsk institutt for bunad og folkedrakt.


Hos Ektebunad AS får du inkludert linskjorte og veske. Stakken Stakken lages i to-skaft, og er lagt i folder. Nedenfor det vevde båndet på stakken er det en kant av vadmel. Stakkekanten følger samme farge som livet.


Den korte jakken til er laget i Engelsk klede, som er et ullstoff vevet som såkalt toskafta materiale av ren ull med innblanding av.

Beltestakk er den eneste bunad som kombinerer de gamle tradisjoner og individualitet av hver jente. På den tiden brukte de alle tilgjengelige alternativene for tekstiler, garn og farger. Mønster på bunadstrømper med havskum og flettemønster, herre.


Vekk assosiasjoner til vakker nasjonalromantisk natur og historie med Norges flotteste bunader. Hos oss vil du finne den perfekte bunaden for henne. Vi bryr oss om tradisjonene og håndverket som følger med en bunad av høy kvalitet.


En bunad er et tradisjonsrikt plagg som skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg