Alle fortjener en smaksrik middag! Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.
Se våre spennende oppskrifter her.
Noe av det enkleste er å lage er en omelett (tips? sjekk her). Behersker man den teknikken kan du alltid smekke sammen et lite, hederlig måltid til én person. En omelett blir bare bedre med smeltet ost, skinke, spekeskinke og har ikke noe imot grønnsaker heller. Våre tips for middag til en person : Lag store porsjoner av sauser, gryter eller supper og legg ekstra porsjoner i fryseren. Husk å fryse ned maten som er blitt til overs mens den fortsatt er fersk, og ikke vent til den går ut på dato.
Restene kan være en digg lunsj eller rask middag på en travel dag. På denne måten slipper du å kaste mat og penger spart. Oppskriftene nederst på siden er sunne og beregnet for person.
Blir dere to til middag er det enkelt å doble oppskriften. Ved vanlig middag så beregner en ofte pr person : Kjøtt, ca 2g kjøtt med ben pr person og 1g uten ben. Poteter og grønnsaker, ca 2- 2g pr person.
Jeg er lite imponert over middager til kr dagen. For meg dekker et slikt beløp alle måltidene selv om jeg også lager middager hver dag. Det holder med stk til en middag. Ta dig tid att göra en härlig middag även om du bara har dig själv till bords.
Här bjuder vi på goda recept för en person och tips som underlättar i matlagningen. En vanlig familie er på 4-personer. Nå som det er høst og småkaldt, så syns jeg gryter passer godt.
Kanskje en viltgryte, tyttebær, potetmos, hjemmelaget brød. Mye av dette kan ordnes i forkant av besøket,og det tar ikke mye tid fra deg mens gjestene er der. Arman Vestad i Nav har satt sammen en egen meny for deg som ønsker å spare penger.
Hvis du følger disse oppskriftene skal det være mulig å bruke under 3kroner for middag i en uke til to personer. Sunn og rask middag Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage sunn mat. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage.
Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag , er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!
Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Her er tips til måltid du lager på rekordtid. Middag som er sunn, rask og himmelsk god! Perfekt i en hektisk hverdag!
Grav fram fra kjøleskapet det som måtte være igjen av ukens grønnsaks- og fiskemiddager. På en enkel og økonomisk måte blir middagsrestene om til en ny, gratinert middag. I denne oppskriften foreslår vi en rekke grønnsaker, men du kan selvfølgelig bruke akkurat de du selv har tilgjengelig.
Dette er matbloggeren ENEstende Mat sine favoritter av middag for en. Velkommen til Juvasshytta - toppen av Norge retters middag : voksne kr. Pinnekjtt med klrabistappe Middagstips fra MatSans Beregn 3gram pinnekjtt per person. Slik lager du middag fra kr. Hva skal vi ha til middag ? For mange er dette hverdagens store spørsmål.
Gjennom år har middag til familien for under hundrelappen gitt det norske folk gode og varierte svar på dette spørsmålet. Her får du gode retter i en hel uke for rundt 30- gitt at du har noen få basisvarer i skapet fra før. Hvis du bor alene vet du helt sikkert fra før at det kan være en utfordring å lage et godt måltid til bare en person. Det er ikke umulig – men det er vanskelig.
Ofte må du kjøpe inn mer enn du trenger, og ofte er det rester igjen. Tja, nå skal jeg være alene en uke og har tenkt litt på hva jeg skal spise til middag. Jeg ønsker å gjøre det lettvindt og sånn passe sunt :oops: I dag skal jeg lage meg en omelett med bacon i. I morgen skal jeg lage meg noe med kabonadedeig. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.
Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.