Husk uansett å tine fløten langsomt i kjøleskap. Frys ned meieriprodukter og unngå matsvinn. Frysing av mat er en fin måte å forhindre matsvinn.
Kremfløte kan fryses i kartongen i inntil måneder. Ved lagring utover dette vil fettet kunne harskne. Tin gjerne fløten langsomt i kjøleskap og bruk den fortrinnsvis i matlagingen.
Alternativt kan du fryse fløte ned i små beholdere eller isterningsposer og ha direkte i supper og sauser. Alle typer fløte kan fryses i inntil måneder. Et godt tips er på fryse fløten i isterningposer, så kan du ta opp når du trenger. Hvis du legger en boks kremfløte i fryseren, kan du ikke piske denne til krem når den er opptint. Vi trenger dagmamma eller familiebarnehage til vår sønn på år som ikke får barnehageplass før i august.
Vi håper på å finne noe i nærheten av Kalbakken. Er også åpne for å få dagmamma hjem til oss, der vi også har en snill og omgjengelig hund. Jeg er i pappaperm frem til 23. Tror jeg var bevistløs i gjerningsøyeblikket og kjøpte inn altfor altfor mye fløte før jul. Nå lurer jeg på om fløten kan fryses og om den kan vispes til krem etter å ha vært fryst ? Da prøver jeg å oppbevare den i kjøleskapet.
Spørsmål om matvarer og oppskrifter. Jeg vet ikke om du kan stivpiske kremen etter at den har vært frossen, men det jeg gjør (lærte av mamma) er å fryse fløte i isbitposer. Men du må bruke alt du har tint opp, for den holder seg ikke så lenge.
Jeg ville og ventet med å jevne supper og gryter med egg, majones eller melkeprodukter ettersom disse kan skille seg ved frysing. Har du mulighet til å kjøre suppen i en blender når du varmer den opp igjen vil du antakelig klare å binde den på nytt, men de fleste supper og gryter har biter som i møte med en blender vil forvandle middagen din til babymat. Pisker du fløten lett før den fryses, og tin den langsomt opp i kjøleskapet, da er det mindre sjanse for at den skiller seg.
Du kan fryse både melk, kremfløte og rømme. Revet gulost er greit å fryse , mens mykere oster blir mykere når de tines igjen. Ovnstekte potetbåter er drit godt, men.
Lær hvordan du steker biffen riktig og du vil bli dagens middagshelt. Wenche viser deg også det beste. Og som ikke det er nok kan jeg friste med fargerikt og deilig tilbehør som saltbakt løk, ovnsbakte tomater, spinat, asparges, hasselbackpoteter. Nei, iskrem lager man av vaniljesaus som fryses under omrøring, evt av en blanding av eggedosis og pisket krem (parfait). Ellers stemmer det at bløtkaker kan fryses - bakerier gjør dette hele tiden, så da burde det ikke være umulig å fryse pisket krem separat, med forbehold om at jeg aldri har forsøkt.
Visp eggeplommer og sukker luftig. Visp kremfløten, og bland den llett med eggeplommene. Hva er vel deiligere enn friske jordbær og luftig, søt og nypisket krem? Forskjellen på Bløtkake og Kremkake (eller Fløytekake, som det heter på Vestlandet) er i grunnen bare at Kremkake er fylt med friske bær i stedet for syltetøy og med mye mer krem.
Kaken er høy, flott og delikat og kan selvfølgelig fylles med alle typer bær. Det er lurt å lage sukkerbrødet ferdig på. Velkommen til krem-dott-no! Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.
Suksesskake, eller Kake med gul krem som den også kalles, er manges storfavoritt på kakefronten. Kaken består av en deilig mandelbunn og en fantastisk god krem. Den karakteristiske gule fargen på kremen kommer av mange eggeplommer og godt meierismør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.