mandag 2. november 2015

Barneseng med skuff

Barneseng med skuff

Praktisk med oppbevaring til leker - Rask og enkel levering - Kjøp her! Sprell tilbyr det beste barneromsinteriøret - se selv her! Vi har perfekte barnesenger for dagen da barna skal flytte ut av sprinkelsengen. Trenger du mer oppbevaringsplass på soverommet eller gjesterommet?


Senger med skuffer for alle soverom. Hva med en enkeltseng eller dobbeltseng med oppbevaringsløsning. Sengene med skuffer i sokkelen er designet slik at du får plass til for eksempel sengetøy, sengeteppe eller ekstra puter og dyner under sengen.


Husseng med skuff er en nydelig seng for alle barn som vil ha det lille ekstra på barnerommet. Sengen er designet som et hus og passer inn på alle barnerom. Hus sengen er laget liten slik at den ikke tar stor plass på rommet samtidig som den kan brukes nesten til barnet blir voksen. Barneseng HUS er den komplette barnesengen for alle barnerom.


Sengen tar seg veldig bra ut og størrelsen gjør at den ikke tar hele rommet samtidig som den er stor nok til barna blir ungdommer. Denne sengen er trygg for barn. Barnet ditt vil sikkert være fornøyd.


Strålende Fbarneseng som får rommet til å lukte svidd gummi. Store flotte felger gjør denne til en designvinner. Massiv konstruksjon som tåler at mamma eller pappa også legger seg sammen med minstemann. Gutterommet blir ikke det samme etter at denne har parkert i startområdet.


Dette er en bilseng med flott design og topp kvalitet! Kubus køyeseng med skuff inkludert madrasser er en meget flott og prisgunstig seng. I tillegg medfølger madrasser på kjøpet. Trygg E-handel med dagers angrerett. Hos oss får du barnesenger i alle størrelser og utførelser – vugge eller sprinkelseng til minstemann, eller bilseng, høyseng eller etasjeseng til de som er litt større.


I menyen over finner du underkategorier hvor du kan velge å se sengene etter størrelse eller type. Det er også egne kategorier. Vi hjelper dere gjerne med å finne en barneseng som passer nettopp deres behov. Stort utvalg av barnesenger og tilbehør I vårt store utvalg av senger til barna, er det ikke vanskelig å finne noe en liker. Her kan du velge mellom solide barnesenger laget av heltre i klassisk design, eller fargesprakende senger med motiver av barnas.


En barneseng trenger ikke bare å være en barneseng – i alle fall ikke om man spør barna selv! Og heldigvis for dem, finnes det da også et herlig utvalg av fantasifulle barnesenger i juniorseng-kategorien. Kan brukes som en beholder for sengetøy eller leker (skuffen er et eget element i sengen).


Avtagbar sikkerhetsbarriere, takket være at barnet ditt vil sove trygt gjennom hele natten. Sengen har rundkanter og sikrer trygg bruk for barna dine. Veldig fin barneseng med bamse motiver.


Levert på døren i hele Norge. Køyeseng husseng med skuff inkludert madrasser! Sengen tar med sine mål 160×liten plass på rommet og gir ekstra plass til lek. Svært god dekorasjon kan gemytt den beboere du en lykkeligere person.


Stue dekorere kan gjøres de fleste medlemmer av familien og tilpasset på design av svært huset. Man kan også få med bjørkebein. Prisene er inkl sengebunn og 2stk sengeskuffer.


Barneseng med skuff

Alle trenger et godt sted å sove!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg