Meksikansk frokost basert på eggerøre med chips, salsa, avocado og koriander. Prøv denne fantastiske gode, men enkle retten til middag i dag! Pisk egg og fløte lett sammen.
Hell så blandingen i pannen og rør kontinuerlig rundt til du får en kremet og skjelvende eggerøre. For å få et godt resultat ta deg god tid.
Bruk så lite varme som nødvendig. Ta eggerøren ut av panna med en gang den er ferdig, og bland i gressløk eller dill, samt nykvernet svart pepper. Eggerøre er noe de fleste liker. Enten det er til frokost, spekemat eller til et koldtbord.
Når man lager eggerøre som tilbehør til koldtbord er det vanlig å beregne egg per porsjon. Det går fint an å lage eggerøre med bare å vispe sammen egg og steke dem, eventuelt smaksatt med litt salt og pepper. Men de fleste tilsetter litt væske i form av enten vann, melk eller fløte.
Dette gjør eggerøren litt løsere og saftigere i konsistensen. La den stivne på svak varme mens du rører forsiktig mot bunnen av pannen med en varmebestandig slikkepott. Lekre retter med egg finner du her. Svak varme gir best resultat, og gjør det lettere å se akkurat når eggerøren er perfekt. Og du, ikke glem å røre - det heter eggerøre nettopp fordi du skal røre fram riktig konsistens under stekingen.
Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Sammen med sorte bønner og salsa får du en deilig tex mex-variant. Han forteller at det viktigste du må huske på hvis du vil lage god eggerøre , er å piske eggene godt. Les også: Oppskriftene du kan imponere med på 17. På Grådi lages eggerøren med vann istedenfor fløte , og de beregner cirka en spiseskje vann per.
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Så til alle dere som vil ha noen tips til hvordan du får til denne verdensslageren, her er en 6-trinns guide til hvordan du lager eggerøre. Begynne med å piske eggene sammen.
Dersom du liker at eggerøren ikke blir for tørr, så ha i noen spiseskjeer vann, melk eller fløte. Piskede egg blir nydelig til frokost eller lunsj, sammen med røkelaks eller spekeskinke.
Pass på at eggerøren er bløt, og ikke for mye stekt. Server gjerne også på et koldtbord. Gressløken setter masse god smak så vær gjerne litt raus med den. Lage eggerøre med fløte. Regn med like mye fløte som du ellers ville ha brukt av melk eller vann.
Ifølge oppskriften her vil du da bruke ss. Så enkelt kan det altså gjøres! Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre.
Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, forteller at det flere ting du må passe på om du vil få til dette, men at det viktigste er temperatur og tid. Under finner du hans beste oppskrift og tips når du skal lage eggerøre. Slik lager du eggerøre akkurat slik den egentlig skal være. Vi slår et slag for den skikkelige eggerøren. Den skal ikke være klumpete og tørr, men deilig og fløyelsmyk.
Hell halvparten av røren i en panne som er så varm at smøret smelter lett uten å bli brunt. Trekk eggerøren sammen med gaffel etter hvert som den stivner. Dryss klippet gressløk over og legg eggerøren over på fat. Gjenta med den andre halvparten av eggene.
Jeg laget eggestand i forrige uke og ganget oppskriften med slik at jeg laget med egg. Jeg blandet også i litt fløte i stedet for melk. Jeg så da, at den godt kunne ha fått minutter mer.
Den ble nydelig på smak og jeg fikk kjempegode tilbakmeldinger.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.