fredag 15. mai 2020

Tollregler sverige

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Super bilferie i Sverige med halvpensjon. Når du har vore på handletur i utlandet, kan du ta med deg varer opp til verdigrensa utan å betale toll og meirverdiavgift.


Det er eigne kvotar for mellom anna alkohol, tobakk, kjøt og ost. Du tar ferge til Strømstad tur-retur på en dag. Du kan da handle alkohol på Systembolaget og sigaretter i en butikk i Sverige , men ikke i tax-free-butikken på båten. For å innføre øl, vin og tobakk må du være år eller mer. Skal du ta med deg brennevin og lignende over prosent, må du være år eller mer.


Du kan innføre legemidler til Sverige uten tillatelse hvis de er beregnet til medisinsk bruk og din personlige bruk. Dette gjelder også for medisin som er foreskrevet av en veterinær til dyr som du har med ved innreise til Sverige. Reiser du til Sverige fra et annet nordisk lan kan du høyst innføre et års forbruk av legemidler.


Tollregler sverige

Les om fortolling av større mengder alkohol og tobakk enn kvoten. Alkohol over prosent er forbudt. Du kan få refundert merverdiavgiften på varer handlet om bord dersom du er bosatt utenfor Norge, Sverige , Danmark og Finland. Ettersom Norge er utenfor EU, skal reisende som kommer fra Norge til Danmark og Sverige stemple Tax refund-kortet sitt i Norge.


Merk at vi ikke stempler om bord. Den reisende trenger ikke å ha vært ute av landet i minst timer for å kunne bringe med seg varer til en samlet verdi av inntil 6. Når du skal sende eller motta noe til eller fra utlandet, er det visse tollregler som gjelder. Gjør deg kjent med toll- og avgiftsreglene.


Tollregler sverige

Vi har også en importkalkulator og webløsninger for alt papirarbeidet når du skal sende til utlandet. Sendinger fra utlandet med en verdi på under 3kroner inkludert frakt og forsikring, er toll- og avgiftsfrie. Det betyr at du verken skal betale merverdiavgift eller toll.


Informasjon fra Tolletaten om blant annet netthandel, kvoter og import og eksport av varer. Vil du kjøpe billig brennevin, vin og godteri og ta det med til Norge? Da er det noen regler du må følge. Tullverket ved innførsel av varer til Sverige. Alle pakker til utlandet må gjennom en tollbehandling, hvor det vurderes om sendingen skal fortolles.


Mangler sendingen dokumentasjon som viser sendingens innhold og verdi, må vi stoppe den og be avsender fremskaffe nødvendige dokumenter eller opplysninger om innhold i sendingen. Om du är bosatt i Sverige måste du ha varit utomlands längre än timmar, eller att inresan sker med flyg i yrkesmässig trafik, för att du ska få ta med dig alkohol till Sverige utan att betala avgifter. Om du vill ta med dig alkohol utöver den avgiftsfria mängden, måste du betala tull, moms och eventuellt andra skatter för den. Tollregler i Sverige , ved overvintring norsk båt i Sverige.


Noen som har erfaring herfra - både vedrørende tollreglene i Sverige og å ha båt her nede. Tax-free – Hva kan du ha med deg til utlandet ? Usikker på hvor mye du kan ta med deg av alkohol og tobakk til ditt reisemål fra Norge? På matvarer er det også en rekke forskjellige tollsatser. For eksempel på ost og kjøtt.


Du kan få avgiftene returnert hvis selgeren gir deg en ny vare i bytte, og du fortoller den inn i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg