fredag 29. mai 2020

Starte egen barnehage

Starte egen barnehage

Nyttig veileder for deg som vil starte barnehage. Vi er ikke fullgode eksperter på hvordan du åpner egen barnehage , og dette er nok litt utenfor vår kompetanse. Men vi kan si at det uansett er en kjempegod og nødvendig start å ta barnehagelærerutdanning, også hvis du vil åpne din egen barnehage ! Når barnehagen er godkjent og i drift, gjennomfører bydelene jevnlig tilsyn med at gjeldende lov og regelverk blir fulgt.


Les mer om tilsyn av barnehager. Kontaktinformasjon. Har du spørsmål når det gjelder beregning av tilskudd eller etablering av barnehager kan du henvende deg til bydelsadministrasjonen der du ønsker å etablere barnehage. Fyller år: Fikk ikke barnehageplass til sønnen – startet egen barnehage.


Ellingstad barnehage på Nesodden feire 25-årsjubileum. Akkurat hva som kreves for å starte en barnehage er litt vanskelig for oss å svare på, og det er mange faktorer som spiller inn. Både behovet for en ny barnehage , og hvordan barnehage du vil drive. Det viktigste er nok at barnehagen må godkjennes av myndighetene, og her er det mange ting som spiller inn. SVAR: Hei Takk for spørsmålet ditt!


Starte egen barnehage

Spennende tanker og planer du har! Hei, Er det noen der ute som har startet sin egen barnehage ? Jeg ønsker å gjøre det selv, men vet ikke helt hvordan jeg går fram osv. Noen som kan hjelpe meg med dette? Barnehagelån fra Husbanken skal bidra til å dekke behovet for trygge og gode barnehager. Med lån fra Husbanken får vi barnehager med god kvalitet i det fysiske inne- og utemiljøet med særlig oppmerksomhet på universell utforming, trygghet og funksjonalitet.


Hvordan kan alle bare starte opp en privat barnehage så lenge de har barnehagelærer utdannelse? Leser i avisen om private barnehager som oppfører mer barn som er tilfelle, de får ekstra støtte pr barn, er snakk om hundretusener av kroner, dette er jo ren svindel, hvorfor får de lov til å holde på. Pluss et kommunalt tilskudd pluss 25. Startet egen barnehage.


Starte egen barnehage

De siste fem årene har det blitt over 4færre barnehager i Norge. Det er særlig distriktene som merker nedgangen. Helgeseter, oppsto det et sterkt nske om starte en egen barnehage.


Husker du barnehagen som klekket kyllinger for starte egen eggproduksjon i vr? For gi barna en fantastisk start p livet. Oslo-byrådet nektet privat aktør å starte barnehage. Oslo Kommune skal kjøpe private barnehager for 2millioner kroner som helt fint kunne ha vært drevet i privat.


Rachel er utdannet førskolelærer ( som i dag heter barnehagelærer) og har mer enn års erfaring med arbeid i barnehage. Det har vært en livsdrøm for Rachel å starte en egen barnehage. I forhold til barna er Rachel opptatt av at selv de minste barn har rett til å bli tatt på alvor og ha medvirkning over sin egen hverdag.


Husk at du trenger ikke bare startkapital til firmadriften, like viktig er det å ha penger i bakhånd til å betale dine private forpliktelser som hus, mat, barnehage , strøm osv. Bedriften din kan tåle å gå i null i mange år, men kan du det? Vel så viktig er det at man finner sin egen form for å ivareta og videreutvikle særpreget og mulighetene til denne typen barnehage. I åpen barnehage kan foreldre og barn ofte komme og gå til ulike tider og dermed er ikke alle til stede samtidig. FØRSTE DAG kan være enten spennende eller rett og slett skummel for mange barn.


Mange foreldre ønsker da også å være til stede når barnet tar de aller første stegene inn i barnehage , skole eller SFO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg