tirsdag 31. mai 2016

Saus til svinekjøtt

Bestill nå og betal ved utsjekking. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Logg inn for å følge dette.

Rør sammen alle ingrediensene til sausen i en kasserolle. Virker sausen for tykk kan du tilsette en klunk vann eller ananasjuice. Visp sammen eggene i en bolle og ha melet i en annen bolle.


Vend først kjøttbitene i melet, så i egg og så tilbake i mel. Svinekjøtt i sursøt saus. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen og kok opp.


Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt. Lyst på noe ekstra godt midt i uka?

Her finner du en supergod og enkel saus til svinefilet - blir garantert elsket av både store og små rundt bordet! Wok er en strålende mulighet til å få i seg masse grønnsaker og ingrediensene kan du variere så mye du bare vil. Varm oljen i en gryte til ca. Frityrstek kjøttstykkene til de har fått en gyllen farge og kjøttet er ferdigstekt, ca. Del opp stekingen i flere omganger for å unngå at temperaturen blir for lav.


Legg de ferdigstekte bitene over på kjøkkenpapir for avrenning. Rens ananasen og skjær halvparten i biter. Renskåret svinekjøtt er magert og mørt.


I denne oppskriften blir strimlet svinekjøtt , grønnsaker og kremet saus til en deilig hverdagsgryte hele familien vil like. Fres strimlet svinekjøtt i flere omganger og legg det til side. Fres grønnsaker raskt og sett til side sammen med kjøttet. Ha sukker, soyasaus, eplecidereddik, kjøttbuljong, maisstivelse og ananaslake i stekepannen, bland det godt sammen og kok opp. Hvit saus er en god saus i seg selv.


I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere. Her er ti oppskrifter på hjemmelagd saus til kjøtt, fisk,. Sennepssaus serveres både varm og kal og passer til alt fra svinekjøtt til sild på glass og kokt laks med dampede grønnsaker.


Den klassiske kinesiske retten kan helt fint lages hjemme.

Obs: Tiden er ikke medregnet marinering (minst timer). Bruk gjerne mer eller andre grønnsaker som squash, gulrot, sukkererter og vannkastanjer. Du kan selvsagt fritere kjøttet hvis du heller ønsker det. La de trekke til de er såvidt møre.


Skjær purren i skiver. Når sausen har tyknet, tilsettes kjøttet, gulrøttene og ananas. Når alt er gjennomvarmt tilsettes purren rett før servering. Dryss eventuelt cashewnøtter over og. Brun soppen i smør og tilsett crème fraîche, fløte, ost, konjakk og soyasaus.


Bland mel og kaldt vann i en kjele. Kok opp mens du rører. Spe med den varme krafta og kok opp. Jeg har alltid litt sukker i sausen , da dette gir en rund og mild smak. Velg og vrak blant mengder av oppskrifter, tips og inspirasjon.


Prøv deg fram etter de retningslinjer Christopher Moestue gir, og la for all del ikke den evindelige juleribba og skinkesteik med surkål ødelegge de ellers eksellente muligheter til å ha det moro med gris. Finhakk løk og hvitløk og skjær sopp i skiver eller båter. Brun løk og sopp lett i smør i en panne.


Rør inn Crème Fraîche og soyasaus. Smak til med salt og pepper. La soppsausen koke i et par minutter på middels varme. Synes du sausen blir for tykk, sper du på med litt melk eller vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg