Kanskje har de andre glemt natron? Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt. Bruk kaken som dessert, til kaffen eller server den til bursdag. Den smaker helt fantastisk!
Lag mandarinfyll ved å piske romtemperert kremost og smør med melis og sitronsaft til en glatt krem.
Sil sirupen av mandarinbåtene, bruk gjerne laken til å dynke kaken, og grovhakk dem. La de renne av seg i en sikt i noen minutter før de piskes inn i kremen. Kaken er laget med en smakfull smørkrem som setter prikken over i´en. Sjokoladekake i rund form.
Denne oppskriften er perfekt å servere til ca. Smørkrem er en god og luftig krem som er perfekt til å pynte cupcakes og dekorere kaker. Dette er kremen som jeg som oftest bruker til å lage rosene på rosekaker også.
Tilsett konditorfarge for å få den i forskjellige farger. Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Denne er skikkelig go og både store og små kommer til å elske den. Røren blir ganske tynn etter at du har hatt i vannet. Pass på at formen din er helt tett slik at du ikke får noe lekkasje.
En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. Veldig smakfull, saftig og passe.
Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem , som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. Kakemonser finnes i alle aldre, størrelser og varianter. Her er oppskrift på en skikkelig kosekake som kan forberedes og oppbevares i kjøleskapet. I denne herlige sjokoladekaken , bruker vi en bunn laget av mandler, eggehviter og sukker.
Tradisjonell sjokoladekake med sjokolade smørkrem.
Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake. Til sjokoladekremen piskes mykt smør og melis til smørkrem. Pisk inn kakao, kaffe og vaniljesukker. Montering: Smør halvparten av sjokoladekremen mellom kakebunnene og resten av sjokoladekremen rundt hele kaken.
Pynt med friske bær og sikt over melis rett før servering. Dette trenger du for å lage en dobbel sjokoladekake med sjokoladesmørkremglasur. Bunnene 3g mykt smør 5g sukker dl vann 1g bakekakao dl rømme egg 4g hvetemel ts bakepulver ts natron. Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem. Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre.
Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem. Den er veldig enkel og veldig rask å lage, men blir allikevel kjempegod. Denne kaken er en litt lysere variant med masse smak, og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso. En saftig, søt og myk sjokoladekake.
Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Oppskriften er til stor langpanne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.