tirsdag 26. juni 2018

Flytte til gran canaria

Flytte til gran canaria

Bestill din drømmeferie på ving. Tusenvis av billige reiser på FINN. Noen velger å flytte hit for det milde og helsemessige klimaet, noen for å leve en avslappende pensjonisttilværelse, mens andre drar hit for øyas spennende tilbud for eventyrlystne mennesker. Vi var noe engstelige for at vi skulle få øysyke på en såpass liten øy, som er rund med en diameter på rundt mil, men det har vi ikke fått.


Nettsiden er en del av et større nettverk av reisesider fra Mita Media. Les mer om hvordan vi håndterer din personlige informasjon her: General Data Protection Regulation (GDPR). Gran Canaria som fastadresse blir stadig mer populært hos det norske folk. Dette gjelder også de øvrige Kanariøyene, noe som innebærer at Kanariøyene tilbyr en av Europas mest sjenerøse ordninger for bedriftsbeskatning.


En fisketur kan føre til så mangt. Lars Monsen har litt av æren for at Lebesby kommune har fått to nye innbyggere, men hovedæren har Tommy Vevang, innehaveren av sportsbutikken Lystfisker’n. Hvis du ønsker å flytte til Spania eller en Kanariøy så ikke la deg skremme! Selv om det er noen utfordringer ved å flytte til Spania – Kanariøyene, så er de svært overkommelige, men det er kjekt å vite om disse, samt ta en stilling til de. Kjøp brukte biler på nettet.


Flytte til gran canaria

Vi hjelper deg å velge de beste brukte biler på markedet. Mitt kommende nabolag. Går glipp av snøen!


Sjansen for at jeg får oppleve å ha snø under skiene denne vinteren, er ganske minimal. Canaria neste sommer, og vi er spente begge to på hvordan dette vil gå. Hvordan søke på jobber der når vi ikke snakker eller forstår et ord spansk? Vi vil flytte så snart som mulig.


Lurer på om vi kan ta med oss trygdene hvis vi flytter varig til Spania. Tilbys av Canary House. To-etasjes hus med store innvendige rom, med store vinduer og flere terrasser. Lina snakker flere ulike språk som dansk, spansk, engelsk og tysk. I den daglige driften har Lina til tider hjelp fra sin mann Stefan som driver sitt eget renoveringsfirma All in 1. De møttes på et behandlingssted i Syden og ble kjærester.


Som kjent er sol og varme beste medisin mot psoriasis. Likevel bestemte de seg altså for å flytte til Kjøllefjord i stedet for et sted i sør. Spørsmål om hvordan arbeidsmarkedet er der nede er derfor naturligvis et veldig vanlig spørsmål vi får.


Flytte til gran canaria

Her skal både rikinger og mindre rike få plass. Verdens beste golfbane og en liten by er underveis. Norge, men når bør jeg da eventuelt reise.


I den sammenheng vil vi ha litt artikler om den norske skole, sjømannskirken og det å kjøpe bolig eller timeshare andel på øyene. Jeg venter nå mitt 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg