torsdag 8. november 2018

Sove med linser

Prøv linser gratis i dager, er du ikke fornøyd får du pengene tilbake. Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Stort utvalg av linser , briller, solbriller og tilbehør.


Bestill fra LensWay i dag! Norsk linsebutikk på nett med lager i Norge.

Hos Lenson bestiller du enkelt kontaktlinser for veldig lave priser. Linser som du kan sove med. Med mindre du bruker døgnet-rundt- linser som har blitt utviklet for bruk om natten, bør du ikke la linsene bli i øynene over natten. Det er bedre å ta dem ut og legge dem i et glass vann – så sant du kan komme deg hjem neste dag uten linsene, for du bør definitivt desinfisere kontaktlinser i linseveske før du setter dem inn igjen. Dette er kontaktlinsene du trygt kan sove med.


Selv om du ikke kan sove med tradisjonelle endags- og månedslinser, forteller optiker Øyvind at det finnes kontaktlinser som du kan sove med. Disse kalles døgnlinser, og tilfører øyet opptil åtte ganger mer oksygen enn hva tradisjonelle linser gjør.

De fleste linsebrukere vet at med mindre man bruker spesiallagede linser for døgnet rundt bruk, bør man ikke sove med linsene på. Selv erfarne brukere kan imidlertid enkelte ganger sovne med linsene på etter en lang dag eller ved en uforutsett lur hjemme eller på reise. Kvinnen fikk en pseudomonasinfeksjon.


Legen skriver i innlegget at dette er den fjerde pasienten han møter som får synet sitt ødelagt på grunn av infeksjon etter å ha sovet med linser. Det vil skape problemer etterhvert. Luftmessig så klarer øynene seg veldig bra med moderne linser. For selv om du ikke merker noen forandringer i øyet ved å sove med linser , kan øyet ta skade av det over tid.


De egner seg også for kun daglig bruk. Er du linsebruker med uvanlig tørre øyne kan det være bra å prøve døgnet rundt- linser siden de fukter øyet mer enn vanlige linser. Døgnet rundt- linser passer perfekt for deg som liker å reise, jobber på natten eller bare vil slippe linsestress på morgenen. Det är inte farligt att sova med linser.


Men det är inte heller något som optiker rekommenderar att man ska göra. Att ta en liten tupplur i soffan med dem på är ingen fara, men att sova hela nätter med dem i är inte bra i längden. FREDRIKSTAD (VG) Øyvind Haugen (39) fra Sarpsborg tar på seg linser når andre tar dem av.


Så sover han seg normal og slipper å bruke briller og linser på dagen!

Eneste jeg har merket er vel at man våknet veldig tørr på øynene. Man dør ikke av det. Og man kan være litt mer sliten i øynene resten av den dagen. Eller gå med briller resten av den dagen.


Når andre tar av seg linsene, tar Martin (13) dem på. Ved å sove med drømmelinser slipper han å bruke briller eller linser på dagtid. Jeg vet jeg har linser som ikke er beregna for å ha på om natta, men kan jeg sove ett par timer på dagtid om jeg. Kan man sove dupp med linser ? Uansett din livsstil har vi kontaktlinser som passer deg.


Du kan velge mellom éndagslinser (som kastes etter en dags bruk), 2-ukerslinser, månedslinser, progressive linser eller døgnlinser ( linser du kan sove med ). Alle kategoriene kan også tilpasses deg som har skjeve hornhinner. Men den stora frågan är hur dåligt är det egentligen att somna med linser ? Om du råkar somna med linserna en gång kommer du mest troligen inte uppleva några större problem, men det betyder inte att du ska slarva och ta för vana att sova med dem i. Händer det flera gånger eller om du medvetet sover med linser som inte alls är menade. Jeg vil ikke anbefale noen å sove med linser på om natten, til dags dato er det ingen linse som slipper igjennom nok oksygen til øyet, og øynene trenger hvile, linser stenger for oksygenet uansett, og linser består dessverre ikke ennå av luftehull, men plast som stenger for oksygentilførselen!


Dette materialet slipper gjennom godt med oksygen, slik at man kan sove med linser på. Dersom du har tørre øyne, kan denne type linser passe godt for deg. Bæretid kan variere mellom ulike typer døgnlinser.


Denne typen linser gir deg stor frihet, og minsker håndteringen og oppbevaringen av linsene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg