fredag 4. april 2014

Loppemarked i bergen

Loppemarked i bergen

Kriteriet for å få gratis annonsering er at arrangementet er i Bergen Kommune og gratis for deltakere og besøkende. LOPPEMARKEDER I BERGEN , Bergen , Norway. På Bergen Julemarked finner du nærmere markedsboder med spennende julegavetips. På Juletorget er det nye lokale utstillere hver dag. Mange utstillere serverer deilige varmretter som kan nytes i Varmestuen hvor det er alle rettigheter.


Loppemarked i bergen

Sjekk alltid arrangørens nettside for oppdatert informasjon i forhold til korrekte priser, tider, lokaler, lokasjoner m. Viser innhold fra lokallag Bergen - Endre lokallag. Tips oss om arrangementer HER. Databasen blir oppdatert fortløpende.


Ingenting er bedre. Messer og markeder for gamle ting, klassiske antikviteter, retrogjenstander, samlerobjekter og andre historiske funn. Landsdekkende side med informajon om loppemarkeder i Norge. Vi har sjekket ut Bergens største loppemarked.


Men det var en ren tilfeldighet, de fikk rett og slett inn enormt mange lopper. Hvis du heller lengter etter litt aktivitet kan du ta på deg løpeskoene og være med på maratonene Knarvikmila eller Bergen City Maraton, sykle Bergen -Voss eller gå Syvfjellsturen over fjellene som omgir Bergen. Garasjesalg = et privat utsalg fra eget hjem.


Alle veldig gode muligheter til å presse seg selv og oppleve den gode stemningen som er i Bergen på samme tid. Velkommen til kjempedigert loppemarked i Vallhall! Vi lover bugnende utvalg av gamle ting, bøker, bilder, klær med egen vintage-avdeling, møbler, lamper, leker, sportsutstyr, kafé og mye mye mer!


Loppemarked i bergen

Avdelinger for: Bøker og musikk, elektro, leker, vesker og sko, klær, møbler, sport, saker og ting. Advokatfirmaet Judicium Strandgaten Bergen. Haukeland skole Stemmeveien 1. Masse fine lopper av alle slag.


KBB er i full gang med forberede. Oversikt over loppemarkeder i Bergen Kommune, i regi av lag, foreninger og. Vi tar gjerne imot lopper! De kan leveres i Berg kirke mandag 2. Eller vi kan hente. Da må du ta kontakt på telefon så vi kan avtale når og hvor.


Målet med turen er å bli kjent. Det er det som er så flott med loppemarked , at det som har vært gjemt langt inne i et skap, kan bli stående på øverste hylle i et annet hjem! AUGUST Benytt anled. Loppemarked i Hordaland unike treff Dyrebeskyttelsen Bergen. Her finner du den mest komplette oversikt over hva som skjer i Bergen.


Søk i Bergens største Hva skjer kalender etter konserter, festivaler og mye mer. Jeg vil på loppemarked , og helst der de har møbler og masse annet rart til hus og heim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg